0

açmaz tabi ki mutluluk almasın saglık almasın yani herşey para degl

1

maalesef para her kapıyı açmazsa bile birçok kapıyı da açık paranın açamayacağı kapı cennet kapıları da ahirettir çünkü hiçbir para ahiretin ile cenneti satın alamaz ama bunun dışında her şey para olmuş öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kimin cebinde paralar kimin cebinde ne var bilemiyorsun artık bazı insanlarımız imanını para gibi katlayıp cebine bırakırlar bile fazla paran yoksa bu devirde sen ölüsün paran yoksa kıymetin yok dostun yok akrabam yok yakının yok yani para birçok kapıyı açar.

0

hayır tabiiki, bunu bizim evin kapısında denedim, çok para çıkardım ama yine de kapımız açılmadı. bazı kapıları para değil anahtar açar sadece

0

para her kapıyı açmaz, açmış olsaydı, bütün para sahibi zenginler içi hayat güllük gülistanlık olurdu. özellikle de ahiretlerinden garanti ediyor olurlardı, oysa ahiretinden kimse garanti edemiyor, para verip de satın alamıyorsunuz, sağlık [ çoğu kez, tedavi masraflarını geçin ], gerçek mutluluk parayla olmuyor

0

maalesef ki günümüzde para her kapıyı açıyor paranın açamayacağı gerçekten hiçbiri kapı yok. artık günümüzde mesela bir hasta olursun. eğer ki kendine ait bir mesela kendini ait bir doktor istediğinde eğer ki paran varsa o doktora özel olarak da biliyoruz o kişi sürekli seninle ilgileniyor. mesela artık eğer ki paran varsa her şekilde ayağına geliyor herkes her şekilde istediklerini yaptırıyorsun yapabiliyorsun gerçekten artık para her şeyi açar duruma geldiği günümüzde her şeyi artık parayla yapılıyor maalesef ki. tabii ki de açamadığı bazı şeyler var paranın mesela sevgiyi parayı açamıyorsun aşkı parayla açamıyorsun n güzel yanları da zaten bu paranın iyi ki de açamadığı kapı bunlar gerçekten.bir kişiye para vererek sevgi gösteremiyorsun bir kişiye para vererek o kişiyi kendine aşık ettiremiyorsun bence gerçekten en gerçek duygular var para ile açılmıyor kapılar.

1

birçok kapıyı aralasa hatta açsa bile her kapıyı da açamıyor. mesela sağlık evet para ile en iyi doktorları ayağına getirtebilirsin muhteşem bakılıp tedavi edilebilirsin ama hiçbir zaman eski sağlığına kavuşamazsın. örnek olarak sabancıların kızını veririm ben her zaman dünyanın en zenginleri arasındalar ama kızları için yapacak hiçbirşeyleri yok ne yapayım ben öyle parayı diyor insan bazen. ama maalesef parasız da olmuyor güzel muhtaç olmadan yaşayacak para olmalı fazlasıda zarar bence azı da zarar.

1

para her kapıyı açmaz açamayacagı bazı kapılarda vardır gerçek dostluk gibi saglık gibi