0

yorulur neden yorulur aslında insan yatmaktan yorulur insan vücudu hareket etmelidir hareket etmediği zaman kemiklerin içerisinde ki sıvılar katılaşıyor ve kemikler sertleşiyor insan iş işlemekten yada ayakta durmaktan yorulmaz yatmaktan yorulur paslanır tabiri caiz ise

0

evet insan yata yata da yoruluyor ve hasta bile olabiliyor malesef gerek ruhsal olarak gerke te fiziksel olarak. çünkü sürekli yatmak kas ve kemikler de fiziksel olarak tahribata yol açıyor ruhsal olarakta depresyon gibi çeşitli hastalıklara yol açabiliyor. bu yüzden kalkıp gezmek dolaşmak gerekiyor temiz hava almak gerekiyor çünkü sürekli kapalı kaldıkça almış olduğunuz oksijen de daralıyor. bizde kapalı kalmış oluyoruz bu da gün içinde uyju yapıyor sürekli yatmak uyku ve yorgunluğa da nesne olabiliyor. bu yüzen temiz hava almak dışarı çıkmak oksijen almak biraz yorulmak gerekiyor. kapalı ortamlar ve sürekli yatmak bir süre sonra insan da üşengeçliği yorgunluğa sebep oluyor.

0

bence yorulur çünkü insan vücudu başka şeyler yapmaya da ihtiyaç duyar

0

yani insan sürekli yaptığı bir şeyi ne olursa olsun yatmak da olsun oturmak da olsun çalışmak da olsun muhakkak ki yorulur

1

insan yata yata yorulur hatta sağlık sorunları ile baş başa kalabilir. özellikle hemoroid olma yani halk arasında basur olma tehlikesi ile karşı karşıya kalır. insan pasif bir hayat yaşarsa kendini tehlikeye atıyor demektir. uzun süre pasif kalmak kişinini organlarını da belli bir süre çalışamaz hale getirir. insan yatmaktan ziyade yani pasif bir hayattan aktif bir hayata geçmelidir.

1

oturmak bile insanı yaşlandıran bir eylem. hareket ve egzersiz olmadan hem psikolojik hem fizyolojik olarak vücut sıkıntıya girer. yatalak hastalar bile hareket ettiriliyor ki yatak yarası olmasın.
elbette yatmaktan yorulur insan. hareketli insan her zaman daha enerjik ve dinamiktir.

0

valla yata yata yorulurmu bilmem ama yatipta hiç uyanmayasim var.:)birazdan çok güzel bir uyku çekmeyi düşünüyorum kardeşim. yarın inşallah görüşürüz.

0

ben saat 12 ye kadar uyusam sabah mesela kalktığımda yorulmuş hissederim.