0

evet çok güzel bir site ve daha da devam ettirilmesi durumunda ileriki zamanlarda çok daha gelişmiş bir site olacağını tahmin ediyorum

0

tabii ki de sorumani sitesi harika. yani ben bu platformu gerçekten de çok seviyorum şöyle bir şey var. eskiden bizim de falan çok ilgi nerelerde sürprizler falan devamlı arka arkaya gelirdi ama şimdi artık öyle değil. yani sesini bile duyamıyorum diyebilirim. ben her zaman dürüst olmuşumdur ama gene de bu siteyi seviyorum ama eskisi gibi olsalar bence çok güzel olur. ben buraya üye olalı 2 ay oldu hemen hemen eskiden siteye böyle girdiğimde aktif olmayı o kadar çok seviyordum ki siteden hiç çıkmıyordum ama bu son dönemlerde zaten kendimi rahatsızlanmistim fazla giremedim ondan sonra bir baktım bazı insanlar cıvıtma ya başladı. kardeşim burası soru sor cevapla böyle bir site illa burada bilim, edebiyat o bu olacak diye bir şey yok. insanın fikirlerini duymak önemli sorumani deyince benim aklıma bu geliyor. yani kalkıp bilim sorusu olsa o zaman ben google amcaya bakıp kopya çekmiş olurum. ben de buna karşıyım benim fikirlerimi alabileceği bir soru sorarsa en azından ben fikrimi sunmus olurum., hakkımla parayı almış olurum. bazı insanlar bunu anlayamıyor kalkıp oradan birileri devamlı yemek sorusu, deneyim yok bilmem şu atasözü bilmem bilmem bu olmaz böyle devamlı arka arkaya olmaz. soracaksın adam akıllı soru soracak karşısındaki insanların cevaplayabilecek kendi akıllarıyla o şekil soru soruyorsun ki en azından biz de fikrimizi söyleyelim ben bilim sorusu anlamam, ben edebiyat sorusu da bilmem bana bir sor süre karşıma gelirlerse ben google amcaya baktığımda ancak o şekilde cevap verebilirim ama o parayı da ben hak etmiyorum. benim gözümde yani bu şekil artık insanlar ne düşünür bilemem ama benim düşüncem bu.

0

benim için çok güzel bir site. iyi ki de denk gelmişim sorumaniye. hem bilgi, hem kazanç, hem de vakit değerlendirmek için gayet güzel bir site.

0

siteydi... guzel bir siteydi. yonetim artik ilgilenmiyor siteyle. bir yarisma yapinca ilgilenmeye basliyorlar.

0

yoneticisi de,site temasi da,uyeleri de,kazanclari da,kisaca herseyiyle on mumara bir platform benim icin.

0

aynen güzel ve kullanışlı bir site böyle siteler lazım bize bol bol