0

tıkanan lavabo gerçekten bazen çok büyük hasarlara neden olabiliyor.tıkanan lavaboları genellikle mutfakta olduğu için yağlı yemek atıklarından dolayı veya başka şeylerden dolayı oluyor.o yüzden çok dikkatli olmalıyız her gün daha bu olması en azından bulaşık yıkarken temizlemeliyiz çöpleri.insanlar çöplerini temizlemiyorlar öylece bulaşıkları yıkıyorlar maalesef sonra bir de lavabom tıkandı diyorlar. ilk önce kendileri yaptıkları hatayı bilmiyorlar çünkü lavabonun içindeki pislikler ilk önce alıp daha sonra yıkasalar kazalar gerçekten hiçbir şekilde bir hasara neden olmayacak. genellikle tıkanıklığının giderilmesi için lavabo açıcılar kullanılır.zaten tek yöntem ise bu oluyor genellikle tabii ki de bazı cihazlar var ama o anda olmadığı için maalesef ki ancak lavabo açıcılar ile çözümlenebilir.zaten lavabo açıcılar gerçekten çok işe yarıyor hemen pompalandığı zaman hemen gidiyor su açılıyor lavabomuz.tabii ki de bazı tıkanıklar gerçekten çok büyük ciddi hasarlara neden olabiliyor insanlar bazen büyük şeyler koyuyorlar içinde selpak türü şeyler olursa aşağı bir şekilde tıkanmaya neden oluyor bu. o yüzden eğer ki çok yıkasanız varsa bir tesisatçı çağırıp en azından bu hasarı giderebilirsiniz.yoksa hiçbir şekilde kendiniz çözümüne yemezseniz çünkü selpak türü şeyler hiçbir şekilde tıkanıklığı geçiremiyor. o yüzden ilk önce lavabo açıcılar ile denenmelidir daha sonra eğer ki hiçbir şekilde olmuyorsa bir tesisatçı çağırıp en azından bu yöntem bu çözüm giderilebilir.

0

tıkanan lavabo için lavabo açıcı tozlar alıp açabilirsiniz. fakat o kadar kolay bir şekilde açıklamaya bilir çok tıkandı ise biraz olsun uğraştırabilir.

0

çok kötü bir durum benim geçen ay oldu. lavabo içindeki bütün suyu boşalttım lavabo açıcılari var 2 3 tane alıp deliğe dökün üzerine kaynar su dökün hemen normale dönüyor. ama lavabo suyla doluysa allah kolaylık versin çok zor oluyor. çünkü lavabo açıcı dökmek için bütün suyun gitmesi lazım içindeki canı çıkıyor insanın suyu boşaltana kadar. allahtan benim birinci kat direk balkondan bahceye döktüm suyu .