0

olumanın yaşı yoktur. isteyen istediği yaşta şstediği şeyi okuyabiliyor. sadece artık bu duruma alışsak iyi olur. çünkü yaşı büyük olanlara aa sen daha buralarda mısın? diye saçma sorular sorulmaz.

0

hayır tabii ki de öğrenmenin yaşı yoktur. kaç yaşında olursa olsun insan artık kitaplardan bir şey öğrenebilir insan kitaplardan veya bir üniversite okuyarak. insan yeter ki istesin hiçbir şekilde yaşın önemi yoktur diye düşünüyorum. insan her yaşta öğrenebilir her yaşta üniversiteye gidebilir içinde o istek olsun yeter ki.

1

hayır asla eğitimin ve öğrenmenin yaşı yoktur. yaşam boyu öğrenme sağlanabilir.bir çok insan çok ileri yaşlarda üniversite bitirip yeni meslekler edinebiliyor. akıl sağlığımız yerinde olduğu sürece ölene kadar eğitim alarak kendimizi geliştirebiliriz.

0

tabiki öğrenmenin yaşı yoktur. insan her yaşta eğitim öğretim görmeyi hakeder. önemli olan istemesi , isterse kaç yaşında olursa olsun başarır zaten . azimli olması yeterli.

0

hayır öğrenmenin hiç bir zaman yaşı olmaz bunun en önemli örenklerinden biri açık öğretimler hiç bir zaman geç değildir. bu saaten sonra olmaz diye düşünmeyin okumak önemlidir. yaşadığımız ülke için çok önemlidir. okuyun öğrenin her zaman daha fazlasını öğrenmek isteyin yaş hiç bir şeyi değiştirmez.

0

hayir egitim ogretimin yasi yoktur.okuyan adama saygi duyarim.