0

aslın da lazeri günümüz de herkes yaptırıyor tuyleri için . gittiğiniz yer bu konu da oldukça önemli. çünkü bazı tenler de yanma yapabiliyor. bilen işini iyi yapan birine gitmeniz sizin için daha faydalı olacaktır. genel de iğneli epilasyon öneriyorlar ancak iğneli biraz sabır işi hem daha uzun zaman alıyor hem de canınız yanıyor. bu yüzden lazer epilasyon daha iyi. gideceğiz yeri araştırarak bilgi alarak giderseniz daha iyi olacaktır. bçhasas bölgeler için lazer epilasyon önermiyorlar ama belli bölgeler için bacak koltuk altı vs. gidebilirsiniz ben herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum

0

lazer genelde bayanlar yapar bununda ellerde vücutta bacaklarda olur denize yada toplum içinde oldukları için daha çok onlar yapar.kötü veya çok tüylü olanlardan kurtulmak icin

0

ben şuan yapıyorum. makinesini satın almıştım geçen sene. baya azalma oldu tüylerde. memnunum bir yan etkisini görmedim. 1 sene sabrederseniz, bütün ömrünüz boyunca tüylerden kurtulabilirsiniz.

0

bakın biraz akıllı davranın. kıllar için lazer yaptırdığınız varsayalım. 3 seansta bütün kıllarınızdan kurtuldunuz. peki 40 yaşınıza geldiniz ve saçlarınız döküldü. bu görüntüden memnun değilsiniz. bunu değiştirme imkanınız da ortada kalkıyor biliyorsunuz değil mi ? lazer epilasyon hem vücuda giren ışınlar ile hemde gelecekte yaşayacağınız bu tip sorunları tamamen çözümsüz hale getirmesi ile son derece sakıncalı bir operasyon türüdür. benim tavsiyem eğer bu kadar rahatsızsanız 3 ayda bir ağda yaptırın ve bütün problemleri ortadan kaldırın. eğer bir bayansanız bu çözüm sizin işinize yarayabilir fakat bir erkeğin zaten yapısında olan bu olayı ortadan kaldırmak için seans başı 500 700 arası değişen fiyatları vermesi bana çok saçma geliyor, bir kuaföre gidip sırtınızı ve kol bölgenize ağda yaptırdığınızda cebinizden 20 tl çıkıyor. bu kadar kadınsal işleri de çok mantıklı bulmuyorum zaten he çok mu rahatsız ediyor gidip bir kuaföre 20 tl verin sıkıntınızdan 3-4 ay kurtulun.

0

zararlı diyende var birsey olmaz diyende var net olarak birsey bilmiyorum ama bende doğumdan sonra yaptırıcam büyük ihtimalle kısmetse. çünkü ben zararı olduğunu düşünmüyorum doğru düzgün bir yere yaptırmak önemli olan her makina iyi değil onu biliyorum. o yüzden yaptırmadan iyiaaraştırmak lazım.

0

valla cevremde yaptiranlar var ama bi zararini gorene henuz karsilasmadim.

0

soru kesinlikle saçma. lazer epilasyon kıllar için kesin bir çözümdür genellikle tavsiyem iyi bir yer bulmanız.