0

hap bence öyle düşünüyorum şurup da olabilir ama bilemedim şimdi ama hap tercihimdir

1

şurup çocukluğumdan beri tadından hoşlandığım bir şey olmadı bu yüzden hap. ama mecbur kalmadıkça hapa da pek başvurduğum söylenemez. ama iğne gibi seçenektense şurubu bile tercih edebilirim.

0

çok mecbur kalmadıkça ilaç tüketmem. doğal şeyleri tüketirim sebzelerle, meyvelerle, çeşitli bitki çaylarını kullanmayo tercih ederim. bana göre hap içmek daha kolay yut gitsin ama şurup mahvediyor beni. herkese göre değişiyor mutlaka.

0

şurubun tadını sevmeyenler için hap kolay hapı yutamayanlar için şurup kolay

0

surup genelde cocuklar icin onerilen bir saglik urunudur.onlar icin hap zararli olabilir.ayrica surup hemde hapdan daha faydali oldugu icin hemde tat olarak da iyi faydali tatli olanlarida var buda guzel oluyor cogu zaman tabiki.

0

ikisini de kimyasalları çok zorunlu olmadıkça kullanmamakla birlikte ikisi de bana zor gelmiyor.

1

çocuklar için şurup içmek daha kolay. yetişkin için hap içmek daha kolay olur.

0

yani bana göre şurup içmek daha kolay gerçekten de ben hiçbir şekilde hap içemiyorum. hatta hastaneye falan gittiğimde bana hap vermeyin şurup verilmesini istiyorum diyorum ama hiçbir şekilde bana şurup vermiyorlar. hap verdikten dede sadece 2 kere içiyorum iki gün sonra tekrardan hapları atıyorum. hem param boşuna gitmiş oluyor ,hem de kendim iyileşemiyorum. yani bence şurup daha iyi ve daha güzel ve daha kolay içiliyor. her insan çünkü hap içemiyor. sevmiyor ben de öyleyim yani sevmiyorum midemi bulandırıyor yutamıyorum biraz zorlanıyorum yutarken.

0

şurubun tadı baskın olduğu için şurup sevilmez ama hap içemeyen insanlarda var yani bu soru kişiden kişiye değişir.

0

bana farketmiyor her ikisini de rahatlikla iciyorum ama tedirgin olan insanlar icin surup daha kolay icilir.