0

benim paraya ihtiyacım var ya bu saate kadar burada duramam. çünkü benim bedenim dinlenmezsen günah işlemiş olurum hem de hasta olurum. zaten ben uykusuzum diye 15 aydır devamlı hastalık geçiren bileyim oğlum uyumadından dolayı mesela uyuyor ama gece 50 kere kalkıyor diyebilirim. paraya ihtiyacımız var ama bu saate kadar da burada duramam yani bence keşke sende olsaydın para sağlığınızdan daha önemli değil para gelir ama sağlık hiçbir zaman gelmez. fazla uykusuzluk iyi değil gene de sen bilirsin kardeş.

0

malesef ben kızımı uyutmayı deniyorum şuanda inşallah uyursa yaticam hemen gözlerim kapanıyor zaten . bahaneyle bende para kazanıyorum . burada vakit geçiriyorum ama keşke erken yatıp erken kalksak da öyle vakit geçirsem . hayır zaten bir iki haftaya doğum yapıcam heralde yarışmadan sonra bende bu kadar çok aktif olamam birken iki oluyorlar. allah herkese kolaylık versin .

0

benim her zamanki halim yine uyumadım bugünde .uyku girmiyor gözüme nedense bunun için bir doktora gözükmem lazım galiba.uyku düzenim aşırı derecede bozuldu.

0

her gece olduğu gibi yine ben ayaktayım. gece kuşu oldum iyice.:)uyku düzenim yoktu zaten şimdi daha çok bozuldu. hayırlısı ike su yarışmadan iyi bir kazanç elde etseydim. yine sorumaniye devam ederim ama bu saate kadar uykusuz kalmam çünkü çok yoruluyorum. gündüz zaten yoğun bir koşuşturmaca. yemek, çamaşır, ütü vs.gecede sorumanide kazancimi artırmak ilk ona girmek için mücadele ediyorum. sizin anlıyacağınız gece gündüz büyük bir efor sarfediyorum. umarım bütün emeklere değer.bu da geldi geçti diyerek normal düzenime dönerim. şuan hemen hemen bütün yazarlar uyudu bir ben uykusuz sorumanideyim:)