0

yani yeni yılda hiçbir zaman hediye almadım. kimsede bana hediye vermedi. ben de kimseyi almadım zaten yılbaşını kutlayan biri değilim. sadece bir yemeğimi yaparım otururum televizyonun karşısında televizyon izliyorum. zaten yılbaşı kutlamak müslümanlara günah isteyenler kurt tadından dolayı yani ben yılbaşı kutlamıyorum yılbaşı ne demek normal bir gün sadece televizyonda eğlenceli şeyler oluyor. o kadar yani değişen hiçbir şey yok.

0

evet her yıl olduğu gibi tüm aile üyelerine bi hediye alıcam

1

yeni yılda kimseye hediye almayı düşünmüyorum. alırsam eşime, oğullarıma ve kızıma almam gerekir. sadece onlara almayı düşünebilirim. ama zaten hiç bir şeye ihtiyaçları da yok bende de bu sene ayıracak bütçe yok. 2019 ekonomik krizin gümbür gümbür gelen ayak seslerini duyup herkesin harcamalarında dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.

0

ben yeni yıl kutlamalarına karşıyım açıkçası, hediye almam içinde yılbaşı olmasının bir öenmi yoktur. normal zamanlar da alırım ancak yılbaşında alıp yılbaşını önemli bir günmüş gibi nüksettirmem açıkçası. yılbaşı benim için herhangi bir günden farkı yoktur.