1

yönetim işin başına geçmeli mi?

bazı yazarlığı sürekli aynı tipte gittiği için uyarı veren yönetim şu anda uyumaktadır çünkü şu an sitede mustafa kemal atatürk’ün hayatını tamamen sormaktadır bir yazarı ise eşyaların ilk icat ettiği tarihi sormakta da sürekli biz yaptığımızda uyarı alıyoruz veya banlanıyoruz ama başka yazarlar yaptığında uyarı bile almıyolar yönetim uyuma.

4 cevap
0

bazen böyle bir şeye bir takılıyorlar biri daha varan kuranla ilgili ne varsa sureler,dualar her gün aynı telden gidiyor.atatürk ülkemizin kurucusu ama devamlı tek cümlelik bu ilkokul sorularını sormak din bilgisi sorusu sormak bilmiyorum site bunlara bir sınırlama getirmeli

0

herkes işini düzgün yaparsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. düzgün sorular ile kimse kimseye bir şey demez. ama hakikaten bazen saçma sapan sorular geliyor. hiç ilgi alaka yok. ayrıca noktalama işaretleri kullanmayan insanlarda var. bu insanlar hayatında hiç mi türkçe dilbilgisi dersi almamış. anlamadım gitti. insan bir virgül ya da nokta koymaktan bu kadar mı aciz olur.

1

aynen ya... bize gelince uyari veririz oyle sormayin diyen yonetim kadrosu nedense suan sesi cikmamaktadir. bize uyaririz, banlariz diyeceklerine kadar siteyi takip etsinler ne oluyor ne bitiyor diye. yonetici kadrosu genis diyorlar. adminlerimiz var deniliyor ama bicbiri is basinda degil

1

genelde bazı yazarlar böyle soruları arka arkaya sorduğunu görüyoruz. fakat hiçbir şekilde uyarı almıyorlar galiba. bir an önce soru sınırlaması gelmesi gerek. eğer bu şekilde devam ederse bayağa soru cevapsız kalır. bazı yazarların zamanında böyle sorular açarak uyarı alıyorlardı ya da banlandıklarını görüyordum. fakat şu anda hiçbir şekilde müdahale edilmiyor. büyük bir ihtimalle sitenin içeriği gittikçe değişmeye başlıyor.