0

bu yazsr hanimin sorduğum bilgi sorularına tek bir cevap veremiyişi ne denli kültürlü olduğunun bir göstergesi.nerede bulunup bulunmayacağıma da bu kendinden menkul cehalet abidesi karar veriyor anlaşılan.bir de kibarlıktan nezaketten dem vuruyor.kuzum sizin neyiniz var böyle gerilmekten davul gibi olmuşsunuz.tanıdığım iyi psikiatrlar var önerebilirim isterseniz.içinizdeki kini başka platformlarda kusun isterseniz.

0

verilen cevapları hazmedemeyecek olanlar bir zahmet soru da sormasın bence bu sayfada da bulunmadın. sordugunuz sorunun saçmaliğıni nezaket çercecesinde eleştirdim herkes kalite ve edebi kadar cevap verir. elestiri kaldıramayan bu veya benzeri sayfalarda bulunmasin nacizane tavsiyem çok hırpalanırsiniz herkes benim kadar nazik olmaz size. diyorum ya herkes kalitesi saygisi görgusu kadar cevap verir. zaten sorduğunuz sorudan herşey gayet belli :))))))))))))))

-1

bu soru sadece espri amaçlı sorulmuş olup bazılarının kasıntı cevaplarını kaldırmakta zorluk çekmektedir.her bıyıklıyı kimin babası sandığı soruya verilen cevaptan belli.ne istersem onu sorarım kalite problemi olan yazar hanım.

0

insanların görünüşünün hiçbir zaman zekasına etki ettiğini düşünmedim

0

ben öyle bakmıyorum ama siz öyle bakıyorsanız bilemem. her bıyıklıyı da babanız sanıyorsunuz o zaman size bu atasözü ile cevap vermek en doğrusu olur. sırf soru sormuş olmak için böyle saçma sorular sormasak ne kadar kaliteli ve güzel olur değil mi?