1

sorumanide hiç bir açıklık yakaladınızmı?

merhabalar sorumani sitenın bir açığını buldugunda bize söyleyene ödül vericez dedi siz sitede öyle birşey gördünümü?gördüyseniz yönetime bildirmenizde fayda vardır.

4 cevap
1

şu ana kadar sorumani sitesinde hiçbir açık yakalamadım. sadece arasıra tuhaf hatalar geliyor bazen cevap yazıyorum ama yazdıktan sonra profilden çıkış yapılmış oluyor ve cevap gitmiyor. bu en can sıkıcı olan hata bana göre. sanırım uzun bir süre sitede hiçbir şey yapmadığınız zaman otomatikman çıkış yapılmış oluyor ama biz o süre içerisinde uzun uzun cevap vermeye çalışıyoruz aslında. o kadar uzun cevap verdikten sonra giriş yapın uyarısı aldığımda gerçekten kafayı yiyecek duruma geliyorum. bunun dışında şu ana kadar sürede başka bir sıkıntı görmedim yaşamadım.

0

yani ben bu zamana kadar sorumani'nin bir açığını bulan yakalamadım. eğer arkadaşımında dediği gibi sen öyle bir sorun yaşadığın özelden sorumani'ye mesaj atıp iletebilirsin. biz yaşamadığımız için bilmiyoruz ama dediğim gibi öyle bir şey varsa ve öyle bir söz verdiyse de yerine getirir. en güzeli mesaj atmak discord sohbete girip oradan mesaj atabilirsin orada direk cevap veriyorlar.

0

evet. siteyle ilgili birsey dendigi zaman hemen uyari ve ban olaylari var.

0

kardeşim sen bul yönetime ilet ya üç maymunu oynar yada seni susturur.