0

evet poyrazim o bendede oldu bir kaç defa bende kopyala yapistir sayılmasın diye kendim bizzat mesaj attım sorumaniye işte böyle bir şey oluyor diye bende o hata bitek bende var sanıyorum sorumani aslında o uzun yazıyı kaldırsa ve öyle şeyler yazmasa daha iyi olacak diye düşünüyorum.

0

sorumani de şöyle bir hata var. mesela şu anda mesaj yazıyorum. imla kurallarınına uyun diye bir yazı var, devamlı o yazı geliyor ve ben onu çember içine alırken bu sefer kopyala yapıştır gidiyor .. yapmadığım halde ama sorumani'ye söyledim o da siz kendiniz yazıyorsanız sorun değil zaten biz incelemeye alıyoruz dedi yani çok şükür bu zamana kadar da sorun olmadı. bana göre o hataydı şu an sormani'den onay geldiğine göre artık hatta diye bir şey yok yani bu kadar.

0

tamda sorunun üzerine hata yaşadım. bazen cevap yazarken altta olan yazı üste çıkıyor ve o yazıyı silmek zorunda kalıyoruz. benim gördüğüm bir tek hata budur. başka bir hata görmedim.

0

valla hata görmüyorum ama merakla beklediğim şeyler var. 2 günlük üyeyim oyunlar ve 2 kat kazanç zamanları oluyormuş mesela henüz şahit olamadım kısmet artık.