0

insanlar demek ki arastirmaya yonelik degil,dusunceye yonelik sorulari seviyor.

0

bilgi sorusu hem.insani aydinlatir hemde yeni bilgi edinirsin tabiki bilgi edinmek guzel bilgi insanin zekasini arttirir bilgi olmadan bir sey yapamazsin saten nerde bilgi varsa ogrenmeye cslusmak en mantiklisi bilgisiz insana yazik

0

birinci nedeni yarismada oldugumuz icin millet hemen soruyu cevaplayip gecmek istiyor. ve benimde bilgi sorularina pek cevao vermememin sebebi bu sebepten dolayi banlanmamdir. bilgi sorusunda illa benzerlik gosterecrk desem de kopya icerik olusturdun diye banladilar beni

0

ayrıca birbirimize yardımcı olursak daha güzel eserler ortaya çıkacaktır. tekrar teşekkür ederim.

0

hepinizde haklısınız arkadaşlar. değerli yorumlarınız teşekkür ederim.

1

sanırım yoruma dayalı sorular daha basit olduğu ve daha uzun yazilacagindan dolayı daha çok tercih ediliyor. bilgi sorularına daha az cevap gelirken daha gündelik, basit sorulara daha yüksek oranda cevap geliyor. ben elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum. önüme çıkan her soruya.

2

özellikle şu anda bir yarışma sürecinde olduğumuz için büyük bir kitlenin bilgi sorularından çok yorum sorularına yönelmektedir çünkü araştırma yaparak zaman kaybetmektense yorum yaparak daha hızlıca cevaplar vermek daha kolay geliyor ve zamandan da tasarruf sağlıyor.

1

xragnar, galiba haklısınız. doğru söze ne denir?

1

insanların bilgisi az ve araştırmak zor geliyor. burada hiçbir yere bakmadan uydurarak yazmak kolay iken araştırıp öğrenmesi tabi zor gelir tamamen üşengeçlik ve kolaycılıktan dolayı.