1

sorumani kendi sorularına yüzde 20 yapıp bizimkilere 5 yapması soruları cevapsız bırakıyor mu?

Biliyorsunuz,Sorumani kendi sorularını %20 fazla kazançlı olarak soruyor. Peki bu normal kişilerin sorularını cevapsız bırakmıyor mu? Tersi olması gerekmez mi?

6 cevap
1

sorudan bizim bir kazancımız yok ki o yüzden cevapsız kalması ya da çok cevap alması sorun teşkil etmiyor. cevapsız çok soru olduğunda beyin bedava modu aktif oluyor evet ama insanlar keşke biraz sordukları soruları takip etseler de cevapsız bırakmasalar.

0

fakat arkadaşlar şöyle birşey var zaten soru sorabiliyoruz beyin bedava modunda sorun yok fakat dediğim gibi kendi sorularına yüzde 20 oran verilirken kullanıcıların daha düşük bu şekilde herkez 20 li oranı cevaplamayı tercih ediyor şahsen ben öyle yapıyorum.

0

onun için tedbir olarak beyin bedava modu yapıyorlar ve bu mod aktifken soru soramıyor sadece soru cevaplıyabiliyorsun. bu sayede cevapsız soru sayısı minimum seviyeye düşüyor.

0

ben öyle düşünmüyorum. üyelerin sorularına bağlı bir durum bu. tek cümlelik standart cevabı olan sorulardan yüksek kazanç gelmeyeceği aşikar. yoruma ve bilgiye dayalı cevapları olan sorulara cevap verdiğimizde zaten yeterince kazanç sağlayabiliriz.

0

kesinlikle hayır.
bildiğiniz üzere 10 kasıma kadar %5 olan soruların cevaplanmasıyla kazanılan para sıralamasına göre büyük ödül gelecek.

0

beyin bedava modu ile cevapsız kalan sorular cevap buluyor. kendi sorularının %20 olması bir avantajdır.