0

evet haklısınız bence bazı üyelere bir dur denmeli çünkü hiç durmadan aralıksız soru soruyorlar ve hiç cevap yazmiyorlar yani bende fazla takilmiyorum ama bıktım yani.

1

yeni gelen çoğu üye sitenin ismiyle alakalı olarak galiba soru sormaya odaklanıyor. bu nedenle sorumani bir çok özüm seçenekleri getirdi. mesela 60 cevap vermeden soru sorulamıyor. ayrıca bazı saatlerde beyin bedava modu aktif oluyor ve soru sorulamıyor.

aslında bu tarz sitenin çözümlerine karşı cevap verilmeye odaklansa beyin bedava modu aktifken ve yarışmalarda zorluk yaşanmaz. çünkü yarışmalar genelde cevaplar üzerinden yapılıyor.

her ne olursa olsun üslubumuza dikkat etmeliyiz ve ikna edici bir dille uyarmalıyız bu şekilde davranan arkadaşları.

0

hayy kardesim, agzina saglik. biz kac gundur yaziyoruz, ''sizene, site boylr bir hak vermis, sorariz. sizde sorun'' diye tepkilerle karsilasiyoruz. ve dedigin gibi bu kisiler hicbir sekilde cevaplara gelmiyor. biri de bana piskin piskin paraya ihtiyacim var diyor. bak iste cevaplarda iki kati kazanc etkinligi var. gel desem banane diye bir tepki verecektie muhqkkak o kisi. yani artik o kadar cok soru sormaya odaklanmislar ki, sit3deki beyin bedava modunu site geneli degil de sadece soru sormak uzerinde olqn kisilere getirsin site yonetimi. eminim tekrar soeu sorabilmek icin crvap yazacaklardır bir sure sonra. bundan onceki beyin bedava modu tam 6 gün sürdü ve bil bakalim kimjn sorulari. bu soru soeup crvqp yqzmayqn tayfa. soru sorma acikken kimse sorularina yazmiyor bunlarin sorularına. iste beyin bedqva modu qcikken artik acilsin su mod diye crvapliyoruz. halbuki buradan bile anlamalari lazim ama iste... nato kafa olunca anlamak da zor oluyor bu kisiler icin.

0

sitenin asil amaci soru-cevap şeklinde.fakat bazi üyeler peşpeşe soru başliği açiyor ve diğer üyelerin sorduğu sorular altta kaldiği için kimse cevap vermiyor.yetkililerden gereğinin yapilmasini istiyorum.iyi akşamlar herkese.