0

aklıma iki şey geldi. ilki diksiyon kursuna gitmek. çünkü etkili konuşmak çok önemli. ikincisi ise yazılım kursuna gitmek isterdim çünkü ilgim var.

0

bir kursa yazılacak olsaydım bu gitar kursu olurdu çünkü aşırı derecede merakım var ve bir gün gidicem eminim sadece zamanı var gitar çalmak benim için çok anlam ifade ediyor sesinde bile huzur buldugumu anlayabiliyorum bence harika olurdu

0

yani yazılsaydım eğer okuma dönemlerinde matematik kurslarına falan yazılırdım en azından bana bir yararı dokunurdu daha bir faydalı olurdu bana diğer aktivitelerdense. bu arada matematiğin yaşı yoktur yani kalkıp da şöyle düşünmeyin işte 40 yaşıma geldim ben veya 30 yaşıma geldim ne matematiğe gideceğim bana bu yaştan sonra matematik ne işe yarayacak gibi cümleler kullanmayın. gidin kursa öğrenirsiniz 50 yaşında bile öğretmen olanlar var. bu yüzden dolayı matematik kursuna gitmenizi öneriyorum.

0

valla çeşit çeşit bir sürü kursa yazılmak isterdim açıkcası özellikle bağlama kursuna yazılıp bağlama çalmayı öğrenmeyi çok isterdim. aynı zaman da dans etmek için salsa kursuna gitmeyi çok isterdim. enstürman çalmak dans etmek gibi yani daha çok sanatsal olarak kurslara gitmeyi tercih ederdim. belki diksiyon kursu da faydalı ve güzel olabilirdi tiyatro satranç veya drama kut su gibi kurslarda ilgimi çekerdi.

0

bir kursa yazılacak olsam aşçılık üzerine bir kursa yazılmak isterdim. liseden aşçılık mezunuyum ve bu meslek üzerinden ilerlemek istediğim için kendimi geliştirmek isterdim.

0

müzik eğitimi olsun isterdim ve tabiki yabancı diller. ingilizce, ispanyolca. garip bi şekilde uzak doğu dillerini çekici buluyorum.

0

ben bunları hep denedim ilk bağlama kursuna gittim sonra bilgisayar en son gittiğim kurs karakalem kursu idi öğretmen bende perspektiftin sıfır olduğunu o yüzden ben den bisey olmayacağını söyleyince hevesim kırıldı ve bıraktım şuan gittiğim bir kurs yok ama gidecek olsam bu kesinlikle htlm yazılım ve web tasarım kursu olurdu

0

web tasarım kursuna giderdim. gelecek o işte

0

var mı bilmiyorm ama bir kodlama dilini rahat şekilde yazabilmek için bir profesyonelden yardım alarak kurs almak bence her zaman isteyeceğim birşey

0

bir değil birçok kursa yazılmak isterim bunlardan ilki gitar kursudur.diğer istediklerim okçuluk ingilizce ispanyolca tekvando ve diksiyon ama en çok da okulumdan dolayı yazılamıyorum

1

yüzme kursuna gitmeyi çok istedim ama bir denk gelmedi. eğer şartlar el verirse gitmek isteyeceğim kurs yüzme kursu olur. at biniciliği kursu da meraklarım arasında.

0

bir kursa yazılacak olsaydım eğer bu dil kursu olurdu kesinlikle bilmiyorum zevk meselesi ama diğer kurslara yazılmayı istemezdim çünkü benim için hep içimden gecen bir şey di dil kursu. ama çalışmaktan hiçbir şekilde fırsat bulup yazamadım eğer ileride evlenirsem.eşimin de bir güzel isi olursa ben çalışmaz isem eğer yazılmayı düşünüyorum. kendimi geliştirmeye düşünüyorum bence çok güzel bir şeydir dil öğrenmek farklı bir dil çok güzel bir şeyde bana göre .amerika'dan bile gelip bizim dilimiz öğrenenler var ama biz onların dilini öğrenmek de çok zorluk çekiyoruz bayağı bir kursa yazılacak olsaydım dili öğrenmek isterdim dil kursuna yazılmak isterdim.

0

sanırım dans etmekle ilgili bi kurs olurdu küçüklüğümden beri dansa merakım var ama hiç nasip olmadı katılmak hep içimde kalmıştır bu gidişle de kalmaya devam edecek sanırım.

0

ben dil öğrenmeyi seven birisiyim eğer ki bir kursa yazılacak olsam bu dil kursu olurdu çünkü dil öğrenince eğer o dili kullanan ülkelere gidersem rahat ederim veya genel bir dil öğrenip gideceğim tüm ülkelerde rahat ederim

0

kesinlikle saz kursu olurdu gitarı biliyorum ama sazı bılmıyorum cokf arklı bir duygusu oldugunu dusunuyorum inşallah yakın zamanda ögrenebilirim

0

karete
boks
ingilizce vs. vs.

0

bir kursa yazılacak olsam bu kurs kesinlikle ve kesinlikle hem dünyada hem de ahiretime fayda sağlayacak bir kursa olması gerekirdi.
örneğin a kur'an kursu hafızlık kursu arapça kursu fıkıh kursu siyer kursu bu tarz kurslara gitmeyi çok istiyorum açıkçası şehrimde bulunsa gitmeye gayret gösterirdim küçücük bir bebeğim var bu yüzden kurslara gitmem elbette zor benim için ancak bebeğime bakan biri annem ve babaannem var elhamdülillah allah onları başımdan eksik etmesin onlar sayesinde istediğim yerlere gitmeye gayret ediyorum dünyada da parasız olmuyor elbette para kazandıracak kurslar da olursa bunlara da gitmeye gayret edebilirim.

0

tiyatro ve drama yapmanın insanın iletişimini, özgüvenini ve pratik zekasını geliştirdiğini düşünüyorum. yaklaşık bir yıl kadar tiyatroyla uğraştım fakat akademik eğitimim için bir süre ara vermek zorunda kaldım. bir kursa yazılacak olsam önce tiyatroya sonra da bir dil kursuna yazılırdım. dilde hem yabancılarla iletişim kurabilmek için hem yurt dışında rahat olmak için hem de akademik iş başarısı ve nitelikli eleman olmak anlamında son derece önemli.

0

çağımızın gelişmesi üzerine ve geleceğe daha yakın olmak amacıyla bu kurs kesinlikle yazılım alanında olurdu çünkü gelecek yazılım üzerine kurulu bir dünya ile iç içe düşünüldüğü zaman yapay zekalar daha şimdiden günlük hayatımıza girmiş durumda yakın gelecekte de artarak devam etmesi kesin gözüyle bakılıyor hal böyle olunca yazılımın önemi dahada artıyor yani uzun lafın kısası kendimi geleceğe daha hazır edecek kurslar daha doğru bir tabir ile yazılım ile ilgili kursa kayıt olurdum.

1

şuan bir kursa gitme imkanim olsa bu ehliyet kursu ve dikiş- nakış kursu olurdu.en çok istediğim şey ehliyet alıp, araba kullanmak. bu zamana kadar kısmet olmadi .umarım bir gün bu hayalimi gerceklestiririm.bayan olduğum için dikiş- nakış kursu benim için ideal kurslardan biri dır.bir şeyler dikmeyi, üretmeyi çok seviyorum. tasarımı çok seviyorum. aslında bakarsan. şöyle büyük bir atölyem olsa, kıyafet vs dikerim. onları satarak gelir elde ederim.