0

ilk başta belki sıkabilir vurabilir ama zamanla ayakkabı ayağımızı şeklini alıcaktır ama tabi o arada canımız gerçekten acıyo
ayakkabıyı poşete koyup 1 gece buzlukta bekletebiliriz
kalın bir çorapla evin içinde biraz giyebiliriz
ayağımızın arkasına peçete koyabiliriz
ayakkabıcıda genişlettirebiliriz yani kalıba koydurabiliriz
ama gerçekten kötü bi durum su topluyo patlıyo yarabndıydı peçetesiydi gerçekten önlemlerimizi alalım

0

ayakkabı vurması gerçekten de insanın canını yakan en çok şeylerden birisidir.özellikle de kadınlar topuklu ayakkabı giydiğinde bazen ayakkabıya vurur ve o tarafı çok büyük bir şekilde büyüyor şişer ve gerçekten çok çok can yakıcı bir hal alır.bazen ayakkabı büyük olduğu için yazabiliyor bazen de genellikle sıcak havalarda ayak terlediği için önü daha fazla ön tarafa girdiği için o zaman da çok fazla ağrı yapıyor maalesef ki. benim de ayakkabım vurmuştu genellikle sıcak havalarda çok fazla oluyor ve ayakkabı ilk aldığım zamanlarda çok fazla oluyor genellikle. ben özellikle artık eğer ki ben taraftan vuruyorsa ayakkabının içine bir gazete yardımıyla koyuyorum ve en azından o tarafa doğru baskı yapmıyor. o yüzden en azından ayakkabının vurmuyor ve ağrı yapmıyor şişmiyor o tarafı.özellikle de topuklu ayakkabı giyen kadınlar bence bunu denemeli terim gazete koyarak o bölgeye aşırı bir şekilde baskı yapması önlenebilir.özellikle sıcak havalarda ayak terlediği için genellikle ayakkabılarımız çok vuruyor ön tarafı arka tarafı çok fazla terleme yaptığı için oturma bölge çok fazla gidiyor.o yüzden çok dikkatli olmalıyız genellikle eğer ki böyle bir şikayet varsa ayakkabı sürekli vuruyorsa arka tarafından veya ön tarafına ya tabanlık koyulabilir ya da gazete kağıdı koyularak yardım olabiliyor. genel anlamda ayakkabınız eğer ki vuruyorsa gerçekten bunları deneyebilirsiniz ben de denemiştim gerçekten gazete kağıdı çok yardımcı oluyor.

0

ayakkabı vuruyor ise kalıba alınması gerekir ki açılsın. bunun için ayakkabıcıya giderek ayakkabıları kalıba aldırmalıyız.

1

eğer ayakkabı dar olduğu için vuruyorsa kalın bir çorapla giyilen ayakkabının üzerine saç kurutma makinası tutarak ayakkabının açılmasını sağlayabiliriz.

0

öncelikle çoğu ayakkabılar zamanla esner. yine de ayakkabı vuruyorsa ayakkabı arkasına yara bandı, ped veya yumuşak peçete koyulabilir.