0

ders çalış oğlum.
ileride pişman olucaksın.
su getir
ödevini yaptınmı
su koy
saat 8 de öğlen 12 oldu uyan
benden size tavsiye babanızın annenizin sözünden çıkmayın bundan 1 sene önce bana çok ders çalış demişti ben çalışmadım sınıfta kalmıştım ve pişmanım

0

önce saygili saygili ol.
sonra oku adam ol.

0

babalar gerçekten farklılar. herkesin babası farklıdır. benim babam bekarken aman kızım ben yanındayım, her zaman arkandayım, sen iyi ol derdi, herkese güvenme, derdini ve kalbini herkese açma, sanma ki herkes sen kadar iyi niyetli. evlendikten sonra eşinle aranı iyi tut, onu idare et, sabır göster, sev ve say, gönül rızasını al, evini, barkını temiz tut der.

0

babamın en cok kullandığı kelime çay getir:)markete git.yemek getir.kisacasi getir götür işleri. :)

0

yani benim babam bana her zaman eşine biraz destek ol ,sen de çalış ondan sonra yazık o çocuğa sen çok şeyler yapıyorsun. bekarken de bana fazla gezme sen kız çocuğusun derdi. yani benim babam bana anca bu gibi şeyler söyle yani çalış diyor güzel ama ben nasıl çalışıyorum benim bebeğim 15 aylık takıp da 15 aylık bir çocuğu bakıcıya falan bırakamam zaten öyle bir dünya yok asla güvenip bırakamam sonuçta onun anneye ihtiyacı var. eşin çalışmıyorsa sen çalış da yani eşimin şu an işi olmadığı için çalışmıyor ama benim eşim de kalkıp da 15 aylık bir çocuğa bakamaz benim oğlum sadece bende duruyor ,babasında bile durmuyor. yani bu gibi laflar söyler bana.

0

su getirir misin? kumandayı verir misin? sabır et, derslerine çalış vs.

0

babadan babaya degisir bence ama bizimki;
-insanlara saygili olmayi dene.
-ayagina kirmizi hali mi serselerdi.
-parayi kucumseme.
felan filan.. :)