1

yani benim bildiğim kadarıyla sürekli soru soranlar ceza almıyor sadece kopya içerik kullananlar hesapları kapatılıyor diye biliyorum ama hiç olmazsa bu yazarların çok soru soranları ceza olarak soru soramama cezası verilseydi gerçekten belki biraz daha cevapları verirdi. çünkü genellikle soru beyin bedava modu kalktığın zaman sadece soru sorup beyin bedava modu geldiği zaman da hiç cevap vermeden gidiyorlar herhalde haberleri yoktur kendi sorularına da cevap vermeye çünkü bu sitede benim bildiğim kadarıyla kendi sorunuza da cevap veriyoruz o da kazandırıyor yani kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetimiz yok ama sadece ceza olarak sorularına kendileri de cevap verseydin hiç olmazsa sürekli bu beyin bedava modu aktif olmazdı inşallah sorumani sitesi bunu dikkate alıp ve bu çok soru soranlar ve soruları cevapsız kalanlar hiç olmazsa ceza olarak kendi sorularına kendileri cevap verseydi çünkü birçok soruları çok zor sorular ve internete bile araştırıp cevabı bulmayan sorular var evet bazı sorularıma cevap veriyorum ama bayağı zaman harcamamız gerekiyor gerçi ben genellikle çok cevapsız sorular cevap veriyorum internetten araştırıp cevap veriyordum baktım öyle hiç kazancım olmuyor çünkü bayağı zamanımı alıyor birkaç gün de ben de en çok bildiğin soruları cevaplıyorum genellikle kendi alanına göre soruları cevaplıyorum çünkü ben çok soru soran bir yazarak mesaj attım hiç olmazsa sen de kendi sorularına cevap ver de biraz bize yardımcı ol bu beyin bedava modu kalksın diye hiç bana cevap vermedi onun için artık ben de karar verdim onları sorularını cevaplamayacağım canım çünkü bayağı zamanımı alıyor ve kazancım onların yüzünden çok az oldu her hafta ben 25 tl toplarken bu hafta sadece cevapları çok araştırdım için 7 tl toplamışım yani bunun arasında en az 23 tl zarar ettim.

1

yani sitenin kurallarında öyle bir madde varsa ve onlar ceza almıyorlarsa kesinlikle ceza almalılar ama okuduğum kadarıyla öyle bir şey yok. yani ben istersem burada full bilgi sorusu da sorabilirim, istersem günde 1000 soru sorup asla soru cevaplamam, bu bu sitenin kurallarına göre benim hakkım ve ceza almamam gerekir.

2

aslında sürekli soru soran yazarların hesapları kapatılmamalı. yani sonuçta onlar soru sormayı seçmiş onları bileceği şey. mesela bu site 3500 cevabı olan ancak 0 sorusu olan bir üye vardı ancak adını unuttum. yani eğer böyle bir şey olursa çok mantıksız olur. bu sefer hep cevap veren kişilerin de hesapları kapatılır.

-1

aynen öyle soru ile cevap verme olayı orantılı olmalı bence
yazmaya mı korkuyolar acaba düşünmedim değil

0

yani üstadım çok güzel bir konuya değindin aslında şimdi bir düşündüm acaba insanların kafalarını karıştırmak için olabilir mi
olabilir neden olmasın elbette bu sorunu cevabı bu olamaz
ama bir insan soru sorabiliyorsa soru sorulduğunda cevapta verebilmelidir
bunlar karşılıklı olmalıdır bence

0

keske kendi sorduklari sorulara cevap yazsalae. baskalarinin sorulaeini gectim kendi sorularina yazsinlar. en azindan bu kadsr cevapsiz soru kalip beyin bedava modu aktif olmasa, sizde rahatlikla soeu soesaniz keske.

0

kolaya kaçıyorlar çünkü araştırmak akılda tutmak zor geliyor sağdan soldan soru alıp yazması kolay çünkü. al da onu da alabilecek tonla soru var google amcaya sor söylesin demi. ama yok öyle çaba göstermek falan. oturdugun yerden para kazanmak için dahi tembellik ediyorlar.

1

evet gerçekten öyle oluyor ben ikisini de aynı ayarda tutmaya çalışıyorum çok fazla soru sormuyorum daha çok cevap vrrmee yöneliyorum yoksa çok cevaplanacak soru kalıyor hem soru cevaplamak daha çok kazandırdığı için soru sormaktan çok cevap vermeye çalışıyorum bazen değişiklik olsun diye soru soruyorum. tabi bazen aklıma soracak soru gelmiyor o zamanda cevap veriyorum.hem buradaki insanları soru sorarak boğmaya hakkım yok. evet bazıları hep soru soruyor onların yüzünden sürekli beyin bedava modu aktif oluyor bence herkese soru sorma limiti getirilmeli.

1

ben soru sormaktan çok cevap vermeye yöneliyorum. sorduğum sorularda gerçekten merak ettiğim ve daha çok yoruma açık sorular oluyor. tek kelimelik, tek cevaplık veya sürekli aynı soruları döndüre döndüre sormak pek mantıklı gelmiyor. cevap vermeyi ve cevapsız sorulara yönelmeyi daha doğru buluyorum.