0

öleceğimizi bile bile savaşmıyoruz çünkü hayat öyle bir acı veriyor ki insana insan değil savaşmak kıpırdamaya bile hali kalmaz ama ancak inandığı şeyler uğruna savaşır.

0

insan inandığı şey uğruna son nefese kadar savaşmalıdır

1

her insanın sonu ölüm olacak bunu biliyoruz fakat kimse kaybedeceğini bilemez . sonunu görmeden son dakika golleri son dakika mucizeleri hayatta hep olmuştur olacaktır. pes etmeyip çabalan o an alamasa da gelecekte illa karşılığını alacaktır. buna inancım ve güvencim tam pes etmek korkakların işidir. ölüm kabul edilmiş çaresizliktir her nefis ölümü tadacaktır bundan kaçarı yoktur ama kimse kaybedeceğini önceden bilemez tıpkı ne zaman öleceğini bilemediği gibi.

1

savasmaliyiz bence ya . sonuçta inanmak başarmanın yarısıdır derler. kendimizi inanırsak belki de bir mucize olur hayat bu hiç belli olmaz pes etmemek lazım . sonuna kadar savaşmak gerektiğini dusunenlerdenim.

0

bu dünya'ya ilahi yaradanın imtihan için insanları dünya'yı seçti ve emretti insanoğlu na bana kulluk vezifenizi yerine getir ve itiatsizlikten kovulan şeytan insanoğlu nun yoluna çıkar ve insanoğlunu kandırarak yaradana karşı asi olmaya kadar götürür

1

eğee kaybedeceğimiz şey ülke devlet bayrak ve onurumuzla ilgiliyse tabiki savaşmalıyız. boşuboşuna savaşmak saçmadır. eğer ki ülke elden gidiyorsa herkes sokaklara dökülür benim ülkemde.