0

internet de alışveriş yapıyor musunuz , yapıyorsanız ne sıklıkla yapmıyorsanız sebebi nedir?

internetten alışveriş yaparken bir çok kişi güvenmiyor geri kalan kısımda güvenip sipariş veriyor siz yapan tarafta mısınız yapmayan tarafta mısınız ?

4 cevap
0

internetten kitap alıyorum. kitapyurdu favori sitem.

0

genellikle internetten alışveriş yapıyorum. güvendiğim ve popüler güven veren internet siteleri, bilinen mağazaların kendi internet sayfaları, ulaşımımın olmadığı bazı butikler ya da mağazaların beğendiğim ürünlerini internetten söylemeyi tercih ediyorum. siparişimi vermeden önce kullanıcı yorumlarını okuyorum, memnun kalanların fikirlerini önemsiyorum. kargo ücretini değerlendiriyorum. bazı mağazalar sadece internete özel indirimler yapabiliyorlar onları takip etmem bütçeme katkı sağlıyor. kargo hızı ve güvenliği yerinde olan sitelerden memnun kalırsam alışverişimi yapmaya devam ediyorum. ama harcamalarımın dışına çıkmamak ve gereksiz para harcamamak için ihtiyacım olmayan şeyleri almamaya özen gösteriyorum. bazen internet ortamı yanıltıcı ve ikna edici olabiliyor. ihtiyaçlarımı sorgulayıp eğer gerekli buluyorsam sipariş veriyorum.

0

evet genel olarak internetten ihtiyacım olan şeyleri alırım ama çok sıklıkta almam sadece ihtiyacım olduğu zamanlarda tercih ediyorum.

0

internetten alış veriş yapmıyorum çünkü daha çok görüp üzerime deneyip almayı terchi ediyorum