0

sosyal medya üzerinden tanışıp evlenen kadar gitmiş birçok ilişki vardır. fakat ilerleyen zamanlarda boşanma oranları biraz olsun artmıştır. çünkü sosyal medyada uzun süreli konuşma olmuyor ve kısa süre içerisinde insanlar birbiriyle buluşmaya başlıyor. bir kişiye tanıyabilmek için biraz vakit geçirmek ve huyunu suyunu tamamen öğrenmemiz gerekiyor. bu yüzden sosyal medya üzerinden evlenmek sakıncalı olarak görüyorum.

0

yani sosyal medyadan da aşık olabilir .tabii öyle herkese de sonuçta alın yazısını nereden geleceği hiçbir şekilde belli olmaz. insanlık halidir rabbim insanın alnına kim yazmışsa isterse biz hamd olsun gene de onu bulur. hani biraz saçmalık ama gene de öyle aşk yaşayıp evlenen insanlar bile çok var yani sosyal medyadan ama tabii her insana güvenmeyeceksin. sonuçta görüyoruz haberlerde kimisi ölüyor kimisi başka bir şey oluyor biraz sana hep ondan sonra tanışmakta fayda vardır. mesela benim arkadaşım ile sosyal medyadan tanışıp o şekilde evlendi eşiyle ve şu an gerçekten de çok mutlu ediyorum ya insanın alınan yazının nerede geleceği belli olmaz insanlık halidir. yani bunu bilemezsin belki bir senin kaderinde sosyal medyada biriyle tanışıp aşık olmaktır ya bunun gibi düşün yani zararı da var aslında bunun faydası da var.

1

sosyal medyadan aşk olabilir.nasıl ki gerçek hayatta karşımıza her zaman iyi insanlar çıkmıyorsa sosyal medyada da iyi insanlarla karşılaşabileceğimiz gibi kötü insanlarla da karşılaşma ihtimalimiz çoktur. ancak sosyal medyada bir arkadaşlık edineceğimiz zaman çok daha fazla dikkatli olmamız gerekir. çünkü orada insanları birebir tanımadığımız için bize çok büyük yalanlar söyleyip kendilerini çok farklı kişiler olarak tanıtabilirler. yaşları ,işleri ,tipleri her şeyi yalan olabilir bu durumla karşılaşan çok fazla arkadaşım olmuştu zamanında. bu yüzden sosyal medyadan edindiğimiz arkadaşlıklarda çok fazla sorgulayıcı olmalıyız bu çok zaman geçirmeden eğer ciddi bir şey düşünüyorsa birebir görüşme için güvenilir bir ortamda ortam yaratmalıyız. birebir tanıştıktan sonra zaten insanlar kendilerini belli ediyorlar. ben sosyal medyadan arkadaşlık kurmaya karşı bir insanım ancak kuranlara da saygı duyuyorum. gerçekten bu konuda şanslı olan insanlar da var sosyal medyada tanışıp mutlu bir evlilik gerçekleştiren insanlar da mevcuttur.

0

ask in her turlusunde mantik aramam yine de bir garip sosyal medya dan iliski olmasi..
insan kendine de sormuyor degil;neden olmasin? diye..:)