0

hasta olduğum zamanlar hemen hastaneye gitmek hiçbir zaman tercihim olmamıştır. zaten çok zorda kalmadığım sürece de hastaneye gitmem. çünkü hastaneleri hiç ama hiç sevmiyorum.

0

ben çok hasta olan biri değilim ve hastahaneye de haliyle pek gitmiyorum. o yüzden dolayı çok nadirlik ile hastahaneye giderim.

1

kolay kolay hap kullanmam ve hastaneye gitmem. ani bir durum veya acil bir yaralanma olmadıkça önce vücudumu dinler ve doğal yollar denerim. baş edemezsem o zaman doktora giderim. doğru değil belki yaptığım ama hastane ve ilaçlardan hoşlanmıyorum.

0

hayır. önce kendi yöntemlerim vardır evde denediğim onları uygularım. baktım hiç geçmiyor böyle 3-4 gün olmuş o zaman kesin giderim çok da ilerlemeden..

0

aslında nasıl hasta olduğum zaman öncelikle doktora gitmiyorum biraz bekliyorum eğer iyileşemez hemen giderim ama bu 3 haftadır hastaydım ve doktora gitmedim dedim ben belki evde iyileşirim diye yani sonunda baktım iyileşemedim bugün gittim doktora iyi ki de gitmişim çünkü eger daha geç kalsaydım belki daha çok sorun olabilir diye ben de b12 vitamin eksikliği çok azdı ve vitamin takviyesi yapmam gerekirdi aslında insan hasta olduğu zaman yani bir iki gün gitmezse 3 gün mutlaka eğer iyileşmezse gitmesi gerekir ama ben tam 3 hafta bekledim gerçekten çok kötü yaptım.

0

biraz beklerim eğer ciddi bir şeyde evet genel olarak giderim .

1

hayır hemen değil hiç girmiyorum eğer çok önemli birşey olmazsa gitme ihtiyacı duymuyorum gitsem de zaten direk ilaç yazıyorlar diyorlar

1

kendim hasta olursam gitmiyorum iyice düşmem lazım anca öyle giderim. ama kızım hasta olduğunda anında götürüyorum . kendim için yılda belki 1 yada 2 kere giderim o da kesin son noktaya ggelmişimdir yoksa evde kendim halletmeye çalışırım.

1

gitmiyorum hemen hele de grip falan olursam evde tedavi ediyorum kendimi.