0

scarlx dinliyorum ben rap yaptığım için yabancı müzik dinleyip söz yazmam daha kolay oluyor.

0

türkçe dinliyorum yabancı şarkıları anlamadığım için dinlemesi zevk vermiyor

0

iki türlü şarkı dinliyorum yani yabancı da dinliyorum türkçede dinliyorum telefonumda türkçede var yabancı da var paten sürerken yabancı dinliyorum yurttayken türkçe dinliyorum bazen değişiklik gösterebiliyor her türlü şarkıyı dinliyorum arabesk dinlemiyorum hiç sevmem arabesk nefret ederim sadece arabesk dinlemem diğer şarkıları indirim pop jaz dinlerim yani eminem dinlerim ezhel dinlerim ceza dinlerim anıl piyancı dinlerim ahmet aslan dinlerim duman dinle dediğim gibi bir sürü dinlerim bir sürü şarkı dinlerim.

0

neredeyse hiç türkçe şarkı dinlemiyorum. taş çatlasa 1 yılda en fazla 10 tane türkçe şarkı dinlerim. genelde türkçe şarkı dinlemeyi tercih etmem, tarz olarak hiç beğenmiyorum çünkü. yabancı şarkı dinliyorum, dinlediğim yabancı şarkılar ise ingilizce şarkılar oluyor.

0

türkçe şarkı dinliyorum yabancı şarkı dinlemek hoşuma gitmiyor çünkü: dinlediğimden bir şey anlamıyorum altyazılı olduğundada ben mi okuyorum şarkıyı belli değil o yüzden türkçe şarkı en iyisi benim için.

0

türkçe şarkı dinliyorum fakat arada bir de yabancı şarkılar dinlerim.

0

türkçelerden slow sarkılar tercih ediyorum, yabancılardan her türü dinliyorum ama genelde yabancı dinliyorum ve bazende rusça dinliyorum . ama anlıyor muyum tabikide hayırr.. yabancı deyincede aklıma ilk ingilizce geliyor..

0

türkçe şarkı dinliyorum. mağaza da çalışırken yedi yirmidört yabancı şarkı dinlemekten gına gelmişti. hayır yani onuda anlamıyorum sen türk markasısin hadi yabanci markaa olup burada suben olsa onu da anlarım ama türk markası neden zorunlu yabancı müzik kuralı koyar ki elit mi gözüküyor öyle sanıyorlar ama bence alakası yok biz daha kendi özümüzü koruyamiyoruz sahip çıkamıyoruz ki . sanki çalan şarkının bir sözünü bile bilmez o çalmak zorunlu diyenler ama kural koyarlar neden elit gözükünce satış olucak bizim türk şarkıcılarimizinda çok başarılı şarkılar olanları var bunlar neden zorunlu olmuyor acaba

0

genellikle turkce şarkılar tercih ederim okadar çok değerli sanatçılarımız varken neden yabancı müzük satıcılarını dinleyim türk müziklerinin her dalını dinlerim

0

genelde türkçe şarkılar dinliyorum arada bir yabancı müzik dinlerim.

0

turkce sarki dinlemeyi tercih ediyorum...