0

ayran içebiliriz
yoğurt yiyebiliriz
suiçebiliriz
tatlı gibişeyler yiyebilirz

1

ayran içerek, su içerek, ekmek yiyerek, tatlı birşeyler atıştırmak.

0

acı birşey yedikten sonra genelde su içeriz ama ben su çok fazla etkili olmuyor. acı yedikten sonra şeker tatlı veya benzeri şeylerle acıyı daha kalıcı olarak dindirebiliriz.

0

yani acı bir şey yedikten sonra üstüne su içer bilir ve o acıyı dindirebilirsin. sudan başka bir şey demesin hayat tatlı bir şey ye dicem ama tadı da o zaman çok değişik gelirm gerçi ben acı yediğimde hiçbir şekilde dindirmiyorum. çünkü ben çocukluğumdan beri acı yediğimden dolayı alışkınım ve herkesle de yarışabilir
için çünkü benim üstüme gerçekten de acı yiyen başka kimse yoktur. bazen eşim bile çok şaşırıyor çok acı yediğim için yani çok acı yiyen birisiyim diyebilirim yani.

0

acı bir şey yedikten sonra ekmek yerseniz acıyı dindirebilirsiniz

0

bir şeyler yedikten sonra ağzımızdaki acıyı gidermek için daha çok ayran yada su içerek ağzımızdaki acıyı dindirebiliriz. ya da tatlı şeyler yiyerek ağzımızdaki acının yok olmasını sağlarız. mesela ağzımıza şeker alabiliriz ya da daha çok kola da geçiriyor aslında.

1

acı yedikten sonra, ekmek yemek, yoğurt yemek ya da domates yemek acıyı hafifletici etkiye sahiptirler. su ya da gazlı içecekler içmek acıyı daha da arttırabilir. bunların yerine ayran içebilirsiniz.