1

ben alabilecekseniz lg q7 almanızı tavsiye ederim. lg kore marka ve tüketici hakları konusunda da yardımcı olabilen firma olduğundan.

0

şu anda piyasada oldukça pahalı telefonlar ön plana çıkmaktadır. 1500 ile 2000 arası telefon bulabilmek artık imkansız gibi geliyor. eğer o aralıkta telefon bulursanız pek fazla kullanışlı olmayacağını söyleyebilirim. ilerleyen zamanlarda biraz daha para biriktir dikten sonra daha kaliteli telefonlar almayı düşünürdüm.

0

bence kesinlikle huawei markalı telefonlar almalısın. benim abim iki buçuk sene önce huawei bir telefon aldı, ve hala kullanmaya devam ediyor hem garanti olarak hem de telefonun kullanıcı olarak huwaigerçekten çok güzel telefon huwai almam diyorsan eğer, öteki öneririm. kesinlikle samsung telefonlar olacaktır çünkü samsung telefonlar çok dayanıklı telefonlardır. ve şarjı uzun süre giden iphone serisini hiç bulaşma derim benim önerecek olacağım telefonlar bunlardır.

0

samsung'u tek geçerim... yani en azından hem bu fiyat aralığında bir telefon bulma ihtimalin çok yüksek, hem de ihtiyaçlarının %90 ını karşılar...