0

ben sana öyle bir sraba yazıcam aldığına pişman olmuycaksın.genel olarsk bu paraya her markadan araba alabilirsin.benim sana önerdiğim araba ise audi a7.fakat bu arabayı alırken bütçeni göz önünde bulundurarak sana önericem.ilk olarak 2013-2014 model arası olmalı.motoru fazla yorulmamış 70.000-90.000 kilometre arasında olan.yakıt türü benzin olsunki motoru daha uzun ömürlü olur ve perfonması daha iyi olur.motoru 2.0 olan.birde exper raporu temiz olsun.bu arabayı pardon uçağı rahatlıkla alırsın.bu aracı önermemin sebebi ise audi a7 a serisinin en güçlü aracıdır.en konforlu aracıdır.en sağlam en dinamik aracıdır.bu arabayı alırsan pişman olmazsın.

0

bu fiyatlara araç olarak suç modelleri tercih edebilirsiniz. kıa sportage modeli hem performans olarak hem konfor olarak gayet güzeldir.katlanabilir arka koltuklar,kaliteli deri koltuklar ve bir sürü teknik özelliklere sahiptir. hyundai'nin tucson modeli de 4x2 ve 4x4 seçenekleri olarak gayet güzeldir fakat yakıt olarak biraz tuzludur.

0

bu fiyata göre ne istediğinize bağlı bunun için size bilgi vereceğim premium bir alman istiyorsanız bmw, mercedes, audi olabilir az yaksın çok kaçsın diyorsanız ford focus olabilir, gösterişten uzak olsun diyorsanız passat highline olabilir japon istiyorsanız honda civic, toyota corolla performans istiyorsanız kesinlikle bmw diyebilirim onun yanı sıra opel insignia çok güzel araçtır. sizin tercihinize kalmış.