0

susmak bir erdemliliktir. herkese verilecek cevabim olur ama herkesi adam yerine koyup da konuşmam herkese cevap vermeye de gerek yok.konusulcak adam var konusulmayacak adam var

0

ben bazı zamanlar susmayı tercih ederim. baktımki eğer karşımdaki hiçbir şey anlamak istemiyor artık anlatsam da inat yapıyor o zaman susarım. belki o an anlar .. öyle bekliyorum ama anlamıyorlar işte..

0

susmak fena bir tepkidir hemde.. yaşadığım için biliyorum. sevdiğim bir insan o kadar susmuştuki artık bana karşı diyecek o kadar çok şeyi vardı ama sustu. yazdım yazdım yazdım sadece yazdım. ancak cevap dahi vermiyordu artık. tabi o sürüne sürüne döndü baktım arkama bir köpek havlaması seneler sonra :) ..

0

cok konusup bos konusan insan cok bazen verilen en iyi cevap susmaktir

0

ewet susumak bazen en iyi en gerekli cevap tır ..

0

ben hala susmanın en etkili tepkilerden biri olduğuna inanıyorum. susmanın anlamını bilene en ağır vicdan azabını yaşatır çünkü eğer haksızlık yaptıysa. eğer susmaktan anlamayacak sözden de anlamayacaktır. asletlimizle kalmış oluruz.

0

tepki olarak susuyoruz ama anlayan kaldığını pek sanmıyorum bu devirde.

1

susmak inanılmaz bir acı çektirme türüdür , ben susmayı kesinlikle tercih ederim hem karşı tarafı üzmemek için hemde o acıyı tatması için çünkü insanları kırmak kolay olandır ben zor olanı tercih ediyorum sevdiğiniz insanları kırarak sizinle birlikte olmasını zorunlu kılıyorsunuz seçeneği olsa bir saniye durmaz sizinle o yüzden bu zor şartlar altın yaşarken bari birbirinizi kırmaktan vazgeçinde insanca yaşanılabilir olsun hayat herşey den her yerden kırılıyoruz sonra herşeye zorunlu kalıyoruz devam etmeye sonraki ver elini dünya da azap , tercihlerinizi değiştirin hayata karşı mutlu edici olun sevin sevdirin sevmeye özendirin ,şu ülke mutluluktan kalkınsın ne olur yani.

1

gerek yok her lafı beyana bir bakış bin laf eder bakıştan anlayana.

0

susmak bence insanın kazancıdır ne boşuna konuşup enerjisini harcar ne de insanlarla tartışmaya girer , çok ihtiyaç olmadıkça konuşmamak en iyisi.

0

bir yere kadar sonuna kadar hakkımı fikrimi savunurum fakat bakarım ki karşımda ki anlıycak biri değil beni boş bir şekilde yoruyo aynen sen iyisin der geçerim boşuna çabalamaya gerek duymam

1

haklı olduğumu biliyosam susman sonuna kadar hakkımı savunurum. haklıysanız korkmayın hak yerini bulur herkez hakkını savunsun.

2

bence bir tepkidir. ben zaten hep susuyorum