0

bir sorunum olduğunda insan gibi geçerim karşısına konuşurum. ama o kişi üstüme üstüme yürürse konuşmayı anında keserim. ve oradan ayrılırım hiçbir şey bile demeden. bazı insanlar çok garip ya..

1

tabii ki konuşmayı tercih ederim sonuçta insanız konuşarak anlaşabiliriz. ama eğer karşımdaki konuşarak anlaşmayı bilmiyorsa bir daha asla yanına gitmem.

1

ben direk girişirim :)) boks eldivenlerimi takar sağlı sollu kroşelerle karşımdaki kişiyi macun kıvamına getiririm.sonra karşıma alıp konuşurum.böyle işte oskas kardeş.

2

ben ilk olarak konuşmayı denerim. anlamıyorsa konuşmayı da keser , onla bağlantımı koparmaya çalışırım... çünkü o tiplerle hiçbir şeklide uzlaşmaya varamıyorsun. hep kendini haklı çıkarma peşindeler.

1

konuşmaya çalışırım uzlaşmaya uğraşırım olduğu kadar

1

konuşmayı denedim hiçbir şekilde fiziksel bir şiddetle bulunmam öyle bir insan değilimdir anlatmaya çalışırım. eğer anlamazsa terk ederim orayı.

1

bu durum kişiye göre değişir. konuşmaktan anlayan ve anlayışlı olan insanlarla kapanılmak daha iyidir. ama konuşmaktan anlamayan, kendini her zaman haklı göstermeye çalışan, kimseyi dinlemeyen, dediği dedik olan insanlara fiziksel olarak tepki göstermek daha iyi olur.

1

konuşmayı tercih ederim, konuşmadan anlayan birisi ise tabi.