0

sürekli işten kaytarılması, kendisi patron olmadığı halde kendi seviyesinden insanlara ya da kendi altında çalışan insanlara üstünlük taslamaya çalışan kendini bir şey zanneden insanlardan nefret ediyorum ve bu tarz insanlara tahammül edemiyorum.

0

işyerinde en tahammül edemediğim şey kimsenin can-ı gönülden çalışarak is yapmak istememesi, işlerin allaha emanet yürümesidir.

1

şu anda herhangi bir işte çalışmıyorum ancak en son ayrıldığım iş yerinde çok fazla sorun yaşamıştım. iş yeri iş yeri değil resmen dedikodu kazanıydı. insanlar kendilerinde sizin özel hayatınızı rahatlıkla eleştirme hakkını kendilerinde buluyorlar ve sizi buna göre yargılayıp işinizi bile etkileyecek derecede fazlaca dedikodu yaparak patronları bile dolduruşa getiriyorlardı. bunun dışında çok fazla haksızlık yapılıyordu. kesinlikle çalışanın değil yalakalık yapanların el üstünde tutulduğu bir ortamda ve en tahammül edemediğim konuda buydu benim. hak ettiğimiz maaş verilmezdi. üç kuruş paraya deli gibi çalışmamızı isterlerdi. size insan gibi değil robot gibi muamele ederlerdi. sanki iş dışında başka bir hayatımız yokmuş gibi düşünüyorlardı. gerçekten daha sayamayacağım birçok şey var ve ben bunların hiçbirini tahammül edemedim. özellikle bir şey var ki en tahammül edilemeyecek şey de odur. patronların egosu resmen egolarını sizin üzerinizde tatmin etmeye çalışıyorlar. egolarına ters düşen kişiler olduğu zaman da asla fazla sevmezler. işinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın ayağımızı kaydırmak için ellerinden geleni yaparlar. benim işten çıkartılmam aynen bu şekilde olmuştu. patron bozuntularının egolarını okşama doğum için işlerine gelmedi ve beni çıkarları için kullanamayacaklarını anladıkları anda işten çıkarmayı tercih ettiler. ne yapayım haksızlık gördüğüm zaman asla susmayı beceremiyorum. para kazanacağım diye de kimsenin yalaklığını yapmam. yapanları da el pençe divan olarak el etek öpenleri de asla anlayamıyorum insanda birazcık gurur olması gerekiyor. ama maalesef özellikle özel sektörde prim yapan şey yalakalık ve yağcılıktır. sanırım bu özelliklerin ikisi de bende olmadığı için kolay kolay daimi bir iş bulamayacağım kendime. belki bir gün gerçekten hak yemeyen, egosuz işverenlere denk gelebilirim.

0

çalıştığım iş yerinde en tahammül edemediğim şey adam kayırma ve haksızlıktır.işten kaytarma.işi asma dedikodu yapma bunları da tahammül edemiyorum

1

1- dedikodu
2- arkadan iş çevirme
3- tembellik
4- cehalet
5- fesatlık-hasetlik
6- işin ehline verilmemesi. liyakat uygulanmaması

1

müşterilerin fazla fazla poşet istemelerine tahammül edemiyorum bakalım poşetler paralı olunca nasıl alacaklar :)))))))