1

gayriahlaki ve terbiyesiz buluyorum. her iki laflarından biri küfür olan insanlar, her cümlelerinin sonuna küfür kalıbı ekleyen tipleri bir süre sonra ciddiye alamıyorum. eğer mecbursam seviyeli bir iletişim kurmayı tercih ediyorum yani olabildiği kadar az. ama ister istemez hareketlerime yansıyor karşımdakinin kaba tavrı.

0

çok itici kaba ve saygısız buluyorum.çok gereksiz bir davranış bana göre.

0

şimdi arkadaşlar merhaba ben hiç küfür etmeyi bile bilmezdim işte takıldığımız ortamın okul ortamı lise ortamı falan filan derken yavaş yavaş küfür etmeye başlıyoruz ondan sonra ben bir gün okuldan geliyorum birileri küfür falan önce ben ilk defa diyorum ondan sonra ben de küfür etmeye falan başladım arkadaşlarımın küfür etmeye falan öğretiyoruz onu sonra da şimdi ara dedi bak çok kötü şeyler yapıyoruz küfür etmedim. sonra arkadaşım bana küfür etmeyi bıraktırdı ama küfür etmiyorum ama küfür edenlerden nefret ediyorumharry küfür eden kızlardan nefret ediyorum o kadar itici geliyorlar ki benim hayatımı kimsin o kadar nefret edemezdim küfür eden kızlar hiç sevmem mesela bir sevgilim bile küfür ettiği için ayrıldık yani o kadar çok küfür ediyorsun ki ağzına tekerleme gibi yapışmış ben de uyarmıştım dedim bak bir daha küfür falan edersen ayrılırız daha yazmam sana o da küfür etmişti bir daha yazmadım ayrıldık onunla şimdi hayatıma bakıyorum.

1

sürekli olarak küfür eden insanları çok itici buluyorum. içlerinde yaşadıkları kendi eksikliklerini küfür ederek bastırmaya çalışıyorlar. bu şekilde agresif davranarak haklı çıkabileceklerini ve üstün olabileceklerini düşünüyorlar. kesinlikle bu yapıdaki kişilere psikolojileri bozuk dur ve aşağılık duyguları çok fazla gelişmiştir.

1

yetiştirilmesi tarzlarını bozuk olduğunu, düzensiz insanlar olduklarını düşünüyorum.