0

internetim çok fazla olsa çıkmam bilene çünkü paraya gerçekten de ihtiyacım var tabi ki herkes gibi. o yüzden ne olursa olsun başarabilirsin daha günler var yani bence ilerlersin

0

ben seni sitede pek aktif göremediğim için lider tabloda olmamanı normal olarak karşılıyorum şu an lider tablosunda olan kişiler çoğunlukla aktif olan kişiler ben de son üç dört gündür giremiyordum. sıralamada 2.iyiydim. bakın şu an 6 sıraya kadar gerilemiş kim o yüzden bu sitede yarışmalarda devamlı aktif olmak gerekiyor diyebilirim. siz de devamlı aktif olabilirseniz eğer sıralamaya çok rahat bir şekilde girebilirsiniz diye düşünüyorum.

0

evet gerçekten de bir lider tablosunda sen yoksun. aslında burada herhalde devamlı aktif değilsin bebeğin den dolayı olabilir. hani benim de bebeğim zaten 15 aylık ben gene de aktif olmaya çalışıyorum. gerçekten paraya ihtiyacım var
normalde yarışmayı bırakmıştım arkadaşlarım bırakma bence o kadar uğraştım dedi zaten paraya da ihtiyacım var. sonradan tekrar geri geldim hani bakalım kime nasip kime kısmet daha yarışmanın bitmesine var. ya uzun olması benim gerçekten çok yordu ondan dolayı bırakıp dinlenmek istedim ama sen de artık diğer yarışmalarda uzun cevaplar vererek yarışmada yerine alabilirsin. yani seni bu sitede görüyorum fazla aktif olmasan da devamlı buradasın yani biraz çabalamak lazım bizlerde çabalıyoruz. gerçi bazı arkadaşlar ben iki veya üç sıraya gezsemde gene de uyumayıp ön sıraya geçiyorlar. yani ben uyumak zorundayım benim bebeğimden dolayı o ben ona bağlıyım oyuncu uyuyabiliyorum. eğer ben uyumazsam bebeğime bile bakamam inşallah hak eden kazansın diyorum. bir dahaki yarışmada da senin de o listede yer almadı isterim.

1

bende bu sitede aktif bir kullanıcıyım ama hiç yarışma kazanamadım bugüne kadar. bu kez ilk ona girebildim listede ve yerimi koruma gayretindeyim çünkü küçük de olsa bende bir ödül kazanmak istiyorum artık sorumani sitesinden. bu yüzden serzenişini anlıyorum. ama herkes çok çabalıyor. bir de %5 lik sorulara cevap verdiğinde elde ettiğin kazanç sayılıyor sadece bu da kısıtlıyor tabi insanı.

umarım bir gün senin adın da yazar. keşke ilk yirmiye dağıtılsa ödüller hem bunca çabalayanların emekleri de boşa gitmez. o ilk yirmi listesine girip bir şey alamamak da hoş değil çünkü. yine de yarışmalar güzel, sayesinde yine kazancım artıyor eskisine nazaran. kaybedeni yok yarışmaların aslında.

1

lider tablosu seni sevmediğimden değil arkadaşım sadece çok çabalamak ve emek harcamak gerekiyor .biliyorum sen de çok emek harcıyorsundur ama diğerleri daha fazla emek harcıyor ve sürekli bizi yarışmadan atıyorlar. zaten ben 12 -13 sıradayken 15 -16 lara kadar geriliyorum herkes çok çalışıyor bu yarışma için.