0

uzun cevaplar ver hep kardeşim kazancına pek bakma kazanca bakarsan kazanamassın diyeyim sana.

1

kazanç bölümüne odaklanmadan sadece sorulara cevap verin, verdikçe cevaplarınızın fazla olması durumunda listeye gireceksinizdir. başarılar dilerim.

0

hayir 25 tlsi olanlar girmiyor yilbasi odulu icin en cok %5 kazancli sorulari en cok cevaplayan liderlik tablosuna girmeyi hak ediyor eger girebilirseniz gercekten cok guzel ben sahsen suan basladim ve adim adim artik nereye kadar gidebilirsem herkez bu yarisma hakkinda iddali ve herkez cabaliyor son derece bende bugunden itibaren basliyorum hayirlisi.

0

hayır kardeşim.
yarışma başladığından itibaren en çok kazanç sağlayan yazarlar listeye girebiliyor.
haliyle en çok kazanan birinci,
ondan daha az kazananlar da ikinci, üçüncü olarak devam ediyor.

0

bunun kazançlı bir alakası yok. sen uzun cevap verdiğin sürece sen o listeye girebiliyorsun.. yani diyelim yarışma başlamadan önce seni kazançlar bölümünde paran var, onun hiçbir önemi yok yani bu yarışma için kazançlar bölümü karışmadan sen tekrar sıfırdan başlayarak bu yarışmaya girebiliyorsun. yani uzun cevaplar verip girebilirsin çünkü daha yarışmanın bitmesine 13 gün var.. ilk ona da girsen allah bereket versin yani.

0

kardeşim sana yarışmanın kurallarını şöyle anlatayım, yarışmada yüzde beşlik soruları en çok cevaplayan kişiler sıralamaya giriyor.örneğin, şu an ben sıralamada bulunuyorum.25 tl ve üstü ile alakası yoktur yani en çok yüzde beşlik soruları olabildiğince uzun ve mantıklı cevap veren yazarlar liderler listesine girmeye hak kazanıyor.