0

bence değil hadi yemek yapıyorlar ona tamam diyelim birde tatlı yapıyorlar insanın canı istiyor alan var alamayan var birde kalkıyorlar böyle ballanirarak yiyorlar insanın daha çok canını istettriyorlar bence böyle programlar olmasın.

0

yani yemek programı bana göre çok saçma bir şey. yani şöyle saçma bir şey aslında güzel program ama yine de böyle yorum yaptıktan da ben gerçekten de çok sinir oluyorum. sonuçta nimete yorum yapılmaz ve hele kötü yorum hiç yapılmaz. yani allah iyi demez bunu bence insanların anlaması lazım işte insanlar gerçekten de anlamıyor. şahsen o yarışmayı ben sunmus olsam. böyle bir yorumlar falan gelse ben o kişiyi orada kovarım ben yaparım yani ondan dolayı izlemiyorum ,izlemeyi de tercih etmem.

0

yani izliyorum aslında ama gerçekten çoğu zaman baya saçmalıyorlar. evlerinde göremeyecekleri yemekleri oralarda yiyorlar ama her şeye bir kulp takıyorlar. sanırsınız ki kraliyet ailesinden gelmişler. çok tuhaf cidden. her seyi çok abartıyorlar. çok çirkin eleştiriler de bulunuyorlar. bir çok insan da bu saçmalıkların etkisinde kalıyor.

0

kanallardaki çıkan yemek programlarını çok saçma buluyorum,alabilen var alamayan var .çıkıyorlar kuzulu etli veya tavuklu yemek tarifleri veriyorlar kardeşim bunları bayramdan bayrama gören insanlarımız var.canı çeker diye hiç düşünmek yok.onu bırak hamile kadınlar var.bence yayınlamasalar daha iyi olur veya seyretmemek lazım

0

bir çok yemeğin ismini bile belki ilk defa duyanlar için çok özendirici bence. hadi büyükler bir şekilde nefsine hakim olur ama çocuklar görüp tutururlarsa bende istiyorum diye yazık o anne babaya çocuğa. ben şahsen yayınlanmasını doğru bulmuyorum ve izlemiyorum hoş ben televizyon bile izlemiyorum çok zorda kalırsam oğluma çizgi film açıyorum sadece. televizyonları hayatlarımızdan çıkarmamiź lazim bence.