0

hiç boş kağıt vermişliğim yoktur. öğrencilere tavsiye ederim. sınavın bir amacı var nasıl parayı sevmeseniz de hayatta kalmak için gerekli ve elzemdir sınavlarında amacı kişiyi bir puanla belirlemek illa ki o puan olacak. o yüzden tahmin yorum hatta hayat tecrübenizi katarak sizde ne varsa aktarın kağıda hocanız değerlendirecektir. illa ki hiç uğraşamam derseniz ya da gerçekten hiç bilmediniz matematik vs konularda ise boş vermekten başka bir seçeneğiniz kalmadığında da böyle yaptığınız bunun için kendinizi harap etmeyin.

0

hayır hiç boş kağıt vermedim .çalışmayıp boş kağıt vereceğim diye girdim sınavlarda şansıma test oldu sanırım biraz şanslıyım

0

valla ne kadar calismasamda hic bos kagit vermedim. yani tahmin urettim, yorumlayarakta olsa cevapladim. cunku bos kagit vermek benim agirima gider. ve hocalarimda benden oyle seyler beklemezdi birazda o yuzden bos kagit vermeyi istemezdim ve hic vermezdim . .

0

hiç boş kağıt vermedim. hiç olmasa bir şeyler karalar veririm.

0

bundan iki sene öncesine kadar lise okuyordum ve girdiğim sınavlarda hiç boş kağıt vermedim. çünkü elbet yazacak bir cevap kılıyordum özellikle matematik derslerinde hep 5 ve 10 arası puan alıyordum. yani demek istediğim soruların cevabını bilmesen bile ufak da sallıyordum ve hocada buna puan veriyordu diyebilirim.

0

lise yıllarında girdiğim sınavlar da bazen boş kağıt vermişimdir. eğer bilmediğim bir konu üzerinde bilmediğim şeyleri yazmaktansa boş kağıt vermeyi tercih etmiştim. tabii ki her dersin bu kadar başarısız olmadığını ve gün içerisinde pek fazla çalışamadığım için bazı olaylar olmuştur. o yüzden canım sıkkın olduğu zamana denk geldi ve hiçbir şekilde sınava dahi girmek istemedim.

0

şimdiye kadar hiç girdiğim sınavlarda boş cevap boş kağıt vermedim. genellikle bir şeyler yazıp karaladım boşu boşuna kağıt vereceğime en azından bir şeyler yazıp biraz puan alayım diye düşünerek hiç boş kağıt vermedim ve şu ana kadar da hiçbir dersten kalmadı inşallah bundan sonra da kalmam.

1

hayir hic bos kagit vermisligim yoktur,en azindan adim soyadim yaziyor.:)