0

olmaz mı laf dalaşıyla kalsa neyse kavgaya kadar gitti bir hocamız vardı beden eğitim öğretmeni bende okulun spor başkanıyım anahtarı almaya gittim vermedi vermedi inatlaştık baya yanında bayan hoca vardı bağırdı bende gittim sonra geldi sen hocanın yanında benden neden anahtar istiyorsun dedi bende sinirlendim vermek zorundasın vesaire ama ilk vuramadı kameraların karşısındaydık çünkü :)

0

hayır diyemicem ama sürekli de laf dalaşı olmuyordu bazen matematik öğretmeni ile laf dalaşı yapıyordum kendisini hiç sevmem

0

en gıcık öğretmen bile başarılı öğrencileri sever bu bir gerçektir. her dersim çok iyi ve azimli çaba gösteren bir öğrenci olduğum için her öğretmenim de kaçınılmaz olarak beni çok sever, başarılarımı da taktir ederdi. bu sınıfta beni diğer öğrenciler tarafından sevilmeyen bir öğrenci yapmıştır ki bu da kaçınılmaz bir son tabi ki. özellikle sayısal olduğum halde çok iyi olduğum edebiyat ve dil anlatım öğretmenlerim beni ayrıca severlerdi. tabi bunda şiir merakım güzel şiir okumam, ezbere bildiğim sayısız şiir , sürekli kitap okuyor olmam etkili olmuştu. elbette ki ortak zevkler insanları birbirine yaklaştırır. ikinci bir ilgi alanım biyolojiydi. dinlediğimi hemen kapardım. tabi bunda çok başarılı bir öğretmen olan, çok sevdiğim eray hocamın etkisi de göz ardı edilemez. matematiği ise allah var hocalarım çok iyi olduğu için sevdim. ama hiç zıt düşmediğim, hiç saygısızlık etmediğim, hiç karşılıklı üzüp, üzülmediğim halde ve müziğe aşırı derecede ilgili olduğum halde lisede müzik öğretmenimi hiç sevmezdim. çünkü sesi muhteşem bir kadın olsa da çok alaycı ve ukalaydı. bana hiçbir kötü tavrı olmadı ama genel olarak hali tavrı hiçbir zaman hoşuma gitmezdi. ama o bana sık sık şarkı söyletirdi:)

0

ben şimdiye kadar hiç bir öğretmenle dalaşmadım çünkü hepsi gerçekten çok iyi insanlardı. yani gerçekten iyi eğitilmiş insanlardır. mesela öyle insanlar var gerçekten bilmediği halde çok ukala oluyorlar.

0

evet her okulda ukala öğretmenler vardır oldu da