0

yapan bir kez daha yapar diye düşünüyorum bu yüzden affedilmemeli

0

ben kesinlikle affetmem ve kesinlikle atfetmemeliler lazım

0

ihanet konusu çok derin bi konudur. yani yapan kişinin kişiliği sizin hatanız hepsine bakılmalıdır. keskin cevap vermek yanlış olur. şöyle yazacak olursak ihanet eşler arasında yapıldıysa bunun ne oranda sizin neleri affedeceginize bağlıdır. tabi eşinizin sadikligi da ön planda tutmak gerekir. özünde iyi aslında yapmayacak bi insan olup hatasını anladığından eminseniz affedin.insan bu hata yapar. ama aksi bir durum söz konusu ise kişi bunu alışkanlık haline getirdiyse evliliği uzatmanın anlamı olmadığını düşünüyorm. ayrılmanın en doğru karar olacağına inanıyorum. öyle insanları affetmek sizin karakterinizi düşürür. diğer kişilere gelirsek çevremize bakacak olursak yakın eş dost tarafından ihanete uğradıysak bu seferde kişinin neden yaptığına bakın. ne olursa olsun ne yapılırsa yapılsın siz insan olun kestirip atmayın.

0

afetmem. affedilmemeli. bir kere yapan yine yapar.

0

eger cok seviyorsam ve guzel bir aciklama yaparsa gercekden uzuldugunu anlarsam bir seferlik gormemezlikten gelebilirim ama unutmam . yapilanlari

0

ihaneti hic bir sekilde affetmem,adfedemem.

0

ihanet eden tekrar eder.adı üstünde hainlik yapıyor sana.neden affedelim bu vicdanını satan insanı.hata başka ihanet ise bambaşka birşeydir.affetseniz bile artık bir daha hiçbirşey eskisi olamayacaktır zaten.sizin de şüpheleriniz içinizi kemirip duracaktır.iyisi mi tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

0

ihanet af edilmez. ama ben geçmişte bana en yakınım ihanet etti sırf annemin ve anneannemin hattı var diye af ettim. genede benim her zaman o insana kinim var. benim ağzım af etmiş olabilir ,ama kalbim hiç bir zaman af etmedi , etmicekte ben çok kinciyimdir. ben allah'a havale ettim ondan dolayı hiç mutlu olamıyor anliyacagin. başkası olsaydı annemin ve anneanneme hattı olmasaydı hiç bir şekilde onunla muhatap olmazdım. onlara dua etsinler sadece.

0

ihanet sonucta sana yapılmış birşey tekrar yapmıyacagını bilemesin evet pişman olmuştur yapmaz ama şans verilmemeli tekrar