0

ben telefon kullanmaya 18 yaşında başladım ve o zamana kadar da hiç telefonum olmadı.

0

telefon kullanmaya 14 yasinda basladim. cok iyi hatirliyorum surgulu bir telefonum vardi. pembeydi. hatta internetten o telefonun tanitim videolarina bakiyodum cok istiyodum almayi. babamda o siralar yurt disinda calisiyodu. gelmesine az kalmisti. gelmeden telefon sozu almistim. geldiginde almisti telefonumu. guzel yillardi

0

telefon kullanmaya 14 yaşında başladım. o zaman telefonlar çok yaygın değildi. ablamın bozulmuş bir telefonu vardı samsung e250 diye kızaklı bir telefondu. onu gidip tamir ettirdim. daha sonra gittik ablamın üzerine hat aldık. o şekilde ilk telefonumu kullanmaya başlamış oldum.

0

benim lisedeyken falan hiç telefonum olmadı ilk telefonum 18 yaşında üniversiteye başladığım sırada olmuştu o da zaten mecbur olduğumuzdan almistik. hala o telefonu kullanıyorum şimdi 3 yıl oldu ve bayağı eskidi ama şimdiki çocuklar küçük yaşlardan itibaren telefon kullanmaya alışmışlar ve hiçbir şekilde ailelerini dinlemiyorlar .sürekli telefona gömülu bir haldeler ve dünyadan bir haber yaşıyorlar. telefon bağımlısı olmak hiç güzel bir şey değildir özellikle çocuk yaşta telefon bağımlısı olmak ileride göz kusurlarına ve birçok kusurlara neden olur zeka gelişimine engel olur.

0

telefon kullanmaya çoğunlukla lise zamanında alındığını gördüm. ne yazık ki gerçekten şu teknoloji bu kadar gelişmesini istemezdim. artık iyice herkesin elinden düşmez olmuştur.

0

ben 11-12 yaslarimda telefon kullanmaya basladim.