0

hazır yiyeceklerin çoğu sağlığa zararlıdır,bunlar pizza çeşitleri fast food çeşitleri salam ,sosis ketçap mayonez bunların hepsi bence zararlı yitecekler.uzak durmakta fayda var.

0

tabi ki zararlı, hazır ne var ise kullanılması zararlıdır yasaklanması gerekir bence. ama artık zaman öyle bir yere getirdi ki bizi herseyimiz hazır gıda üstüne oldu mesela; konserveler, dondurulmuş patatesler, köfteler, pişmiş gıdaların dondurulması artık bunlar hazır gıda kapsamı içinde bulunuyor ve oldukça zararlı doğal beslenmek kadar güzel bir şeyin olmadığı bu zamanda insanlarımızı hazır yiyecek içeceklere alıştıran bu düzen yerin dibine batsın sağlık sorunları had safhada, obezite, tansiyon, şeker hastalıkları, böbrek, miğde, kanserin ve bu tür bütün hastalıkların tek sebebi sağlıksız besin sağlıksız yenilen yemekler kullanılan içecekler başka birşey değil. elinizden geldiği kadar uzak durmanızı tavsiye ederim ben hiç yemedim denilecek kadar az tüketmişimdir hazır gıda konserve felan sizlerde bırakın sağlığınızla oynamayın.

0

hazır yiyecekler uzun süre dayanabilme leri için içerisinde çok miktarda katkı maddesi bulundurdukları için kesinlikle sağlığa zararlı yiyeceklerdir.

0

hazır yiyecek iater istemez tüketiyoruz . herşeyin fazlası olduğu gibi onunda fazlası zarar bence . nadir de olsa tüketilir ama sürekli tüketmek normal taze malzeme ile yapılan yemeğin yerini ondaki sağlığın yerini tutmaz hiç bir zaman.