0

çok tüketmiyorum genelde ev yemekleri tüketiyorum dışardan çok az yemek yiyorum onu da yediğim sadece burger king yiyorum onu seviyorum sadece et tavuk türünü dışardan asla sevmiyorum çünkü nasıl olduğunu bilmiyorum ve az pişmiş oluyor o yüzden sevmiyorum dışardan yemek yemeyi ev yemeklerini daha çok seviyorum .

1

dikkat etmeye çalışsak da, çoğu zaman pratikliği ve zaman kazandırması açısından tercih ediyoruz hazır yiyecekleri. ama elimden geldiğince dengelemeye çalışıyorum bu durumu. yağları vücudumuza iyi gelmiyor ve sindirim sistemimizi hemen etkiliyor. dengelemeye çalışıyoruz ama hayatımızda fazlaca yer edinmiş artık hazır gıdalar, kolay olmuyor.

1

hazır yiyecekler arada sıra da tüketiyorum. daha çok sınav zamanı kolay hazır yemekler alıp yiyoz.

1

evet tüketiyorum ama genelde ev yemekleri yemeyi tercih ediyorum. daha iyi oluyor.

1

hazır yiyecekler genellikle okulda yiyorum mecburiyetten.başka olarak sık sık hazır yiyecek tüketmem.anne yemeği yiyorumgayt güzel bir şekilde mis gibi lezzetli bir şekilde yiyorum.saten fazla hazır yiyecek yemekte zararlı olur bence.nasıl yaptıklarını felanda tam olarak bilmiyoruz saten bundan dolayı mutlaka çok dikkatli olmalıyız yoksa kötü sorunlara yol açabiliriz.yani sağlığımız açısından kötü etkilenebiliriz.

1

evet.daha pratik oluyor hem zaman acisindsn hemde kolaylik acisindan