0

bir keresinde soruyu düzelteyim diye üstüne tıkladım ama fazla tıklamışım kopyala seçeneği geldi ve bunu sorumaniye ilettiğimde sorumani herhangi bir sıkıntı olmayacağını ve bunu sistemin otomatik uyarı sistemi olduğunu söyledi.

0

kime bildirmek tavsiye ederim. söyleyebilirsin onlar da zaten sana mesaj olarak eğer kopya çekmediysen hiçbir sorun olmayacağını söyleyecektir. çünkü bazen bana da oluyor insanlık hali yani olabilir bir şey ama gene de dikkat etmeni tavsiye ederim. eğer uyarı alırsan 3 kere uyarı veriyorlar eğer uyumazsan banlıyorlar. zaten ama sorun olacağını zannetmiyorum kopya çekmediğin sürece.

0

buralara kopyalamak nasıl oluyor. normalde koplayamak engellenmiştir. siz nasıl kopyalama işi yaptınız anlamadım açıkçası. buraya bir kopyalama yapılmaz. engelli. kopyalamaktan kastınınz ctrl+c sonra ctr+v değil midir? yani kopyalama yapıştır değil midir?

0

yok zannetmiyorum sorumani senin metnin oldugunu anlayacaktir. zaten arastiriyorlar bi yerden kopyalandigini anliyorlar. canini skma yani banlamazlar bir kerelik hatayi.

0

bunu ekibe bildirip söylemen lazım. hesabından parayı kesmelerini rica edebilirsin ve bu yöntem ile hem de uyarı almazsın. herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.