2

sorumani sitesinde bazen kendi yazdığım cevaplar düzeltirken yanlışlıkla bastığım zaman hemen kopyala yapıştır geliyor?

sorumani sitesinde kendime özgün cevaplar yazıyorum ama bazen harfleri yanlış olduğu için düzeltiyorum düzelttim zamanda internet ağır olma nedeniyle elim yanlışlıkla gidiyor hemen bildirim geliyor kopyala yapıştır yasak da diyor ama ben kopyala yapıştır yapmıyorum ki sadece cevaplarını düzeltiyorum kendi bilgim ile yazıyorum.neden böyle bir uyarı geliyor.

5 cevap
1

yani benim başıma hiç böyle bir olay gelmedi ancak eğer siteye mesaj atarsanız sitenin sizinle ilgileneceğini düşünüyorum.

1

hiç sormayın, ben de aynı durumla karşılaştım. okuduğum kitabın adını yanlış yazdığımı fark edip düzenleyeyim derken bana da uyarı geldi; site yönetimine bildirdim mail atıp ama henüz bir yanıt almadım. yanıtı yollamadan önce düzenleme, gözden geçirme seçeneği sunan bir sistem olabilse bu sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.

1

gerçekten bunun sebebini bende anlamıyorum. kopyala-yapıştır ban sebebidir dedikleri halde göz göre göre kopyala yapıştır yapacak halimiz yok yani. inşallah bu durum başımıza iş almamıza sebep olmaz. kendi emeklerimle yazdığım bir şeyin kopyala-yapıştır olarak gözükmesi beni üzer.

1

aslında ben cevabı kopyala yapıştır yapmadım sadece cevabın içindeki yanlış yazdım harfleri düzelttim tabii ben harfleri düzeltince parmakla çubuğu oraya götürmek zorundasın o harfi silip yerine doğru harfi yazmak isteyince böyle bir uyarı aldım gerçekten çok üzüldüm yani ben hiç kopyala-yapıştır taraftarı değilim elimden geldiği kadar kendi emeğimle ve kendi bilgimle kendi yazdıklarımla cevap vermeye çalışıyorum çünkü orada belli oluyor zaten eğer kopyala yapıştır olduğu zaman zaten ben harfleri kendi elimle yazıyorum bazen harfler yanlış yazılıyor düzeltmek zorunda kalıyorum düzelttiğim zamanda çubuk tam yerine girmeyince tabii ki bende bir iki kere basıyor çubuk doğru yere gelene kadar işte basınca da böyle bir uyarı alıyorum.

0

bu soruyu görünce biraz sevinmedim değil açıkçası. bende de dün aynı problem oldu siteye mail ve mesaj attım ama henüz bir geri dönüş alamadım. bende dün yazdığım bir cevap gitmeyince kopyaladım. sayfayı yenileyip aynı cevabı yapıştırıp yollayacaktım ama bana da aynı uyarıyı verdi. bence bu hassaslığa bir ölçü getirilmeli.