0

okul zamanımda benim en çok sevdiğim ders matematik dersiydi.

0

okul zamanda en çok sevdiğim derslerden biri beden eğitimi dersiydi. çünkü arkadaşlarım da hep ya basketbol ya da futbol oynamayı tercih ediyorduk. öteki derslerden yeterince sıkıldığımız için beden eğitimi dersi hepsine farklı geliyordu. bu yüzden sevilmesi gereken dersler arasında olduğunu söyleyebilirim.

0

okul zamanında sevdiğim ders inkılap, türkçe, beden, müzik dersiydi. gerçekten de en sevdiğim dersler bunlar da o da öğretmenim iyi olduğundan dolayı zaten diğer öğretmenlerin böyle çok yapmacık da ondan dolayı diğer dersleri falan sevmiyordum. sadece bu derslerle ilgilendirdim zaten diğer dersler geldiğinde ben her seferinde nöbetçi oluyordum derslerine bile girmezdim.

0

beden eğtimi derslerınde top oynayarak en cok sevdıgım ders diyebilirm ve bı o kadarda keyıf aldıgım ders matematıktır sayısalda cok ıyıyıyımdır ve edebiyat dersini 4 kulakla dinlerim yanı okula sevdıgım ders bırcok tane var bölüm derslerı hayatımın derslerı denılebılır bolum derslerıne oldukça odaklanıyorum ve çok calısıyorum motor bolumu okuyorum ve bı o kadar oldukça zorlanıyorum ve bu botor bolumu benım karıyerım hayatımın bı parçası olacagı ıcın bol bol çalışmam gerek okul bıttıkten sonra ıse hayatıma bolum dersı motor dersı ıle atılacak artık çalışmaya başlıyacagım bölüm benim için çok öenmli öte yandan tarih dersindede bi o kadar keyif alıyorum osmanlı zamanlarında nasıl neler olmuş nasıl savaşlar olmuş aynen hepsını hayran hayran dınlıyorum ve görsellere 4 gözle bakıyorum bu dersler benım en çok sevdıgım dersler denılebılır.

0

okul zamanı en sevdiğim ders edebiyat ve coğrafyaydı benim lisedeyken. ;) ama üniversitede halkla ilişkiler okuduğum zaman reklam dersleri olurdu onlara bayıla bayıla girerdim. :)