0

evet var bı arkadaşım sürekli internetten kılıf telefon giysi getiriyor ve şuana kadar hiç pişman olmadı fakat diğer arkaşdasım ılk defa ınternetten alısverıs yaptı ve hayal kırıklıgına ugradı begendıgı ıstedıgı hıcbırsey ıstedıgı gıbı gelmemıştı ve bıldıgın gelen gıysıler pazzar 5 lira bile etmezken 130 lira parasını dolandırdılar yani o zaman ilk ve sondu onun için ben şuanlık ınternet ortamına pek güvenmediğim için kullanmıyorum ama bı arkadaşım cok getiriyor şuan arabasına özel isimle bi plakalık aldı ve son derecede güvenilir bir şekilde tam istediği gibi geldi gerçekten yanı o arkadaşım ınternet konusunda epey bı araştırma yapıyor hangı sıteler guvenlı hangı sıteler guvenlı degıl dıye bı araştımalar yapıyor ve sonra seçıyor oldukçada başarılı buluyorum ama dıger arkadasım ılk ve son oldu onun ıcın bı kere dolandırıldı ıkıncıye tahamül edemem diyor internet ortamından alışveriş yaparken alışveriş yapıcagınız yerin güvenli olup olmadıgı ıncelemenız gerekıyor aksı takdırde dolandırılabılırısnız.

0

internetten alışveriş yapıyorum. devamlı olmasa da yaparım. yani sevdiğim şeyler genellikle internette var. beğendiğim bir şey oldu mu internette gördüysem hemen alırım. eğer paran varsa param yoksa sonraya bırakıyorum ama kendim gidip almaya üşendiğim için internette bir de daha güzel şeyler olduğu için güvendiğim sitelerden alışveriş yapmıştım çok olmuştur.

0

internetten bazen bende alış veriş yapıyorum.bazı ürünler piyasadan mağazalardan daha ucuz oluyor.güvenilir sitelerden alış veriş yaparım.

0

internet üzerinden birçok kişi alışveriş yaptığını biliyoruz. tabii ki bazıları oldukça güvenilir olmadığı için çok dikkatli olması gerekiyor insanların. çünkü dolandırıcılık yaparak paranız boşa gidebilir. şu ana kadar en fazla alışveriş yaptığımız şeylerden 2 veya 3 tanesinde devam ediyorum hala. gerçekten çok güvenilir bir siteler olduğu için hiçbir zaman param onlar da kalmadı. bu yüzden en güvenilir sitelere dikkat etmeniz gerekiyor.

0

internetten alışveriş yaparım. internette bazı ürünlerin fiyatları piyasaya göre çok çok düşük olmaktadır. daha yeni bir çalışma koltuğu aldım. piyasada 250 tl olan bir koltuğu 150 tl ye aldım.