0

internetten alışveriş büyük ölçüde güvensizdir bence. çünkü hile oranları çok yüksek.

0

vallahi o güvenilirlik siteye gore degisir. eger herkes tarafindan kullanilan begenilen adi belli bir siteyse ornekleride varsa guvenip alabilirsiniz tabiki. bu internette alisverisle cok komik seyler yasanmisti. bi kere kargo paketinden salatalik cikan falan olmustu. onlarin sucu yok aslinda biz guvenmememliyiz her siteye. arastirmaliyiz. sonucta kendimize aliyoruz inine kadar girmeliyiz. alanlara sormaliyiz memnunlarmi degillermi. iyice arastirip ondan sonra almaliyiz.

0

yani ben internette alışveriş yapmak kimine göre güvenilir ,kimine göre güvenliksiz. ben güvendiğim siteleri bildiğim için ben her zaman oradan alışveriş yaparım. zaten kredi kartıyla ödeme yapmıyorum, hiçbir zaman kapıda ödemeyi tercih ederim. çünkü belkim gelmeyebilir ne kadar güvendiğim bir site de olsa kredi kartı ile ödeme yapıp da bazı insanlar başka bir şeyler de alıyor. yani elbisenin yerine ondan dolayı her zaman tercihim kapıda ödemektir ve siteden devamlı alışveriş yapan birisiyim internet sitelerinden hiç bu zamana kadar hiçbir şekilde sorun yaşamadım çünkü devamlı alışveriş yaptığım internet sitesi n11 mesela güvenilir bir site 7-8 kere alışveriş yapmışımdır. hiç de pişman olmadım istediğim gibi ürünler geldi. arkadaşlarımı da her zaman tavsiye etmişimdir yani.

0

internet üzerinden yaptığınız alışverişler de nereden yaptığınız çok önemlidir çünkü internet alışverişin de genellikle işlemler kredi kartı üzerinden yapılıyor ve verdiğiniz bu kredi kartı bilgileri ile sizin kredi kartınıza her türlü erişim sağlanabiliyor. 3d security sisteminin olmadığı sitelerden alışveriş yapmamanızı tavsiye ediyorum çünkü dolandırıcılar veya hackerlar, 3d security sisteminin yaygın olmadığı sitelere hücum ederek buralardan sizin bilgilerinize erişim sağlayabiliyorlar. fakat 3d sistemi ile korunan siteler de kartınızla alakalı bir işlem yapılacağı zaman telefonunuza mesaj geldiği için bu konuda güven altında oluyorsunuz o mesaja sizden başkası erişemiyor çünkü. bunlara dikkat ettiğiniz sürece hiçbir problem yaşamaz güvenle alışverişini yapabilirsiniz.

0

bu konuda seçtiğiniz site çok önemlidir kullanıcısı az olan siteler genellikle güvenli olmayabilir bu yüzden daha çok güvenilir kaliteli ve kullanıcı sayısı çok olan siteler tercih edilmelidir