0

internet cafe işletmeciliği karlı bir iş.gelir durumu ise şöyle.bizim burda saati 2 lira.20 tane bilgisayar var.saatte 15 tane bilgisayar dolu olsa 30 lira yapar saatte.günde ise 9. saat desek birde bilgisayarlsr akşamları ful oluyor günlük 200-250. lira kazanıyorlar.ayda ise 4800-5200. arası.

0

açılan internet kafenin büyüklüğü, konulan bilgisayarlar, güncel oyunların yüklü olması (şimdiki çocuklar daha çok internet bağlntısı gereken oyunları oynuyorlar), daha bunun çıktısı bilmem nesi olduğunu düşünürsek ortalama olarak 150- 200 civarı kazandıklarını düşünüyorum... birde bazı internet kafelerde şöyle bir durum var.. bilgisayara flaşını taktığın zaman flaşına aldığın her dosya için belli bir fiyat ekleniyor açtığın masa ücretine.

0

internet kafeler öncekiler kadar kazanmadığını düşünüyorum. çünkü eskiden pek fazla bilgisayar yaygın olmadığı için internet de yoktu doğal olarak. ama şu anda herkesin evinde bilgisayar var ve rahat bir şekilde internete girebiliyor. internet kafelere önceden 500 tl'ye kadar kazandığını söyleyebiliriz. fakat günümüzde ise 200 tl'ye kadar inmiş diye tahmin ediyorum.

0

kurulduğu semte, insanların gelir durumuna, açılan ortama, bilgisayar ve masa sayısına bağlı olarak, 30 bilgisayarın bulunduğu bir işletme günlük 250-300 tl arası kazanır.

0

internet cafe sahipleri gunluk en az 200₺ kazanmalari lazim ki,internet parasi,elektrik parasi gibi masraflari cikarabilsin.
bir internet cafe icin en az 200 tl gunluk minimum kazanc olmalidir.