0

android mi , ios mu , tercihiniz nedir? tercih sebebiniz nedir?

işletim sistemlerinin benzerliği hakkında.

6 cevap
0

ilk olarak android kullandığım için tabi ios a göre daha ucuzdu bir zamanlar. bir ara ios kullandım fakat androidden sonra olduğu için ben afalladım. elim sürekli ekranın başka yönlerine gidiyordu. sonradan tekrar android aldım hafızası az fakat kullanabiliyorum işte.

0

android tabikide ios seçenekleri az tek güzel yanı görünüm ve tasarımıdır. baska hiçbir özel yanı yok android son birkac yılda kendini ćok iyi geliştirdi ios hem pahalı sanki altın satıyorlar. android herzaman tercihim.

0

ben ios hic kullanmadim benim hep adroitti hem androit telefon obur isletim sistemlerine gore daha hizli ve daha kaliteli bir surum benim icin.ayrica her uygulama ios 've windos a uyumlu deil hemde kullanimida rahat benim icin tabiki tek uygulama android uygulamasi .

0

android ile ios arasında son 1 senedir fazla bir fark yoktur aslında. sadece alışkanlık ve göze hoş gelmesi ile alakalı tamamen. bunlar hakkında bir çok teknoloji sitesi saatler süren kıyaslamalar yapıp ona göre tercihler falan yapıyorlar bir ton gereksiz muhabbet. sonuç olarak el aldığında ikisi de akıllı telefon. ios sadece tek bir telefon modelin de kullanıldığı için biraz daha özenle hazırlanıp hataları minimum olan bir işletim sistemidir. android ile iphone model hariç neredeyse her telefonunun işletim sisteminde yer almaktadır. en kötü yanı ise çok yaygın olduğu için bir çok zararlı uygulamayı store mağazında bulundurması ve bunlara imkan tanıması denebilir

0

birbirine benzer bu iki işletim sisteminin arasında fark var mı gerçekten merak ediyorum. her iki işletim sistemi hakkında bilgisi olanları beklerim.

0

benim tercihim ios dan yana olurdu,donma takilma gibi sorunlarla karsilasmadigim icin.