0

yani cok sık yarismalardan ziyade aylik ya da haftalik bir duzrnde yarisma duzenlenebilir. mesela haftalik yapilirsa hafta icinde gunlul yarismalar yapilabilir. para odulu 50 lira gibi bir sinirlandirmayla olabilir acikcasi. aylik filan yapilirsa eger yarismalaryani 3-5 gun surebilir ve dagitilacak para odulu 200 tl ya da 250 tl filan olabilir. gerci tabi bu sorumaninin insiyatifine kalmis. ama eger biz siteye ii gelir saglamasi icin reklamlara tiklarsak belki bu yarışmalar ve x2 kazanclar daha sık yapılacağını dusunuyorum. yani biz daha fazla gelir eldr etmek istiyorsak bu sitede, siteye sahip cikip destek olmamiz gerek bu konuda. yoksa yarismalarin ya da x2 kazanclarin araliklari da baya uzun olacak cunku.

0

acıkcasi sonraki yarısmanın ne zaman olacagına dair pek bir fikir sahibi degilim ben.yeni üye oldum buralarda cömezm henüz ama isterim yarısmalar olsun para kazanma olanaklarına sıklık getirilsin.hem site icin faydali olan bir sey hemde bizim icin para kazanmamaıza olanak saglayan bır uygulama olur bu yarısmalar.bu sebebten isterim yani yarısmalar olsun yazalım gorus belirtelim soru soralım seri ve hızlı kazanalim.

1

bence içinde olduğumuz yarışma sonuçlanmadan yenisi gelir diye düşünüyorum. yani yarın.

ama yarışmalara ara da verebilir site, sonuçta motivasyon ve ilgiyi artırmak için yapılan bir uygulamaydı. siteye ilgi oldukça güzel gidiyor referans sistemi etkisiyle.
yarışma olmayadabilir, gönlümüz olmasından yana tabi :)

1

net bir şekilde şuan belli olan başka bir yarışma yok ama muhtemelen bunlar bittikten sonra biraz ara verip ondan sonra yeni bir yarışma yaparlar. en azından halihazırda devam eden bu iki yarışmanın bitmesini beklerler bence ama yarışmak eğlenceli ve güzel oluyor. hırs yapıyor insan dereceye giremesek bile zorlandığımız için otomatikman kazancın artmasına fayda sağlıyor.

0

arka arkaya yarılmaz bence. daha yeni bitti birisi. bir iki güne gelse aslında fena olmaz. geçen yarışma beni çok yordu sıralamaya gireceğim diye baya uğraşmıştım çünkü.