0

ah ah bu derdi benim yengem çok çekiyor .uyumayan çocuk emzirilerek uyutulabilir. mesela ninni söyleyerek uyutulabilir, sessiz bir ortam olması lazım çünkü bazı çocuklar gerçekten sesten çok rahatsız oluyorlar ve hemen uyanabiliyorlar. o yüzden sessiz bir ortam olması lazım çocukların uyuyabilmesi için..daha sonra dizimizde sağlamamız lazım dizimize salladığımız çocuklar genelde daha çabuk uyuyorlar. beşikte çok hızlı sallandıkları için uyuyamayabiliyorlar. çocuğun dikkatini çeken bir şey olmamalı yani oda karanlık olmalı ki uyuyabilsin söylediğim gibi bir de ses olmamalı ninni söyleyelim ve uyutalım inşallah çocukları.

0

uyumayan çocuk eğer ki küçükse ne yaptınız uyumuyorsa yapacak bir şey yok maalesef en azından uyku düzenini bir bu düzene koyabilirsiniz. en azından çocuğa melisa çayı ,papatya çayı falan geçirebilirsiniz gerçekten çocuğun rahatlamasına çok yardımcı oluyor. bende bir akrabanın çocuğundan biliyorum o da aynı şekilde melisa çayı veya papatya çayı içeriyordu çocuk en azından uyku düzeni birazcık düzeliyor. çocuğa ninni söylemek de bazen uyutuyor diye biliyorum yani ne kadar faydası var bilmiyorum ama genellikle ninni söylemek eskilerden beri vardır eskilerde aynı şekilde ninni söyleyerek çocuklarını uyutmuşlar o yüzden en azından böyle yaparak uyutabilirler.

0

youtube'daki ninni videoları gerçekten işe yarıyor çocukları uyumayan annelerin bir de bu yöntemi denemesi gerekir

0

benim iki haftadır çektiğim çilenin sorusu bu :) canı sağolsun tabiki sağlıklı olsun ama uyumayan çocuk çok zor yaşayanlara allah sabır versin ben en son çözümü bir bitkisel şurup aldım onu kullandırıyorum ve artik akşam uykusunu 6 gibi yatiriyorum 7 7 buçuk gibi uyanıyor bir daha gece 2ye kadar ne yapıp edip tutuyorum şükür allaha ondan sonra 2 3 gündür uyanmadan uyuyor aman nazar değmesin lütfen.